DogađajiKulturaMjestanajnovijePojave

Faca iz Seksa i grada umire u novoj sezoni?

Svijet je s nestrpljenjem dočekao vijest o nastavku snimanja popularne serije Seks i grad, ali fanove je sad zabrinulo nagađanje kako bi legendarna Faca, Carrien dečko kojeg je u seriji glumio 66-godišnji markantni Chris Noth, mogao umrijeti u novoj, sedmoj sezoni čije snimanje počinje na proljeće.

Redakcija

story.hr

Nastala je oko toga rasprava među obožavateljima na društvenim mrežama, a o njihovoj teoriji oglasila se i sama Sarah Jessica Parker, koja je u seriji glumila kolumnisticu Carrie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WAP.material (@wap.material)

Nagađanja o smrti Face započela su još prije nekoliko godina, nakon što je voditelj podcasta Origins James Andrew Miller izjavio da je Faca prvotno trebao umrijeti u predloženom trećem nastavku filma Seks i grad.

Premda je sam Chris Noth kasnije opovrgnuo tu priču, kazavši kako njegov lik nije trebao biti ubijen, nakon što je Jessica nedavno na Instagramu objavila teaser sedme sezone, obožavatelji su se počeli brinuti oko sudbine Face u novim epizodama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

“Ovo je ludo. Vratit će se moje omiljene djevojke. Ali pričekajte, što je s Facom?”, napisao je pratitelj, a Sarah Jessica Parker je odgovorila: “Pričekaj i vidi”. No, korisnici Twittera ni dalje nisu prestali iznositi razne teorije o sudbini ljubavne priče između Carrie i Face. “Toliko spekulacija!”

“Je li Faca mrtav? A Samantha?”, “ako je Faca mrtav ili su oni i Carrie razvedeni, samo ću se praviti da se serija nikad nije ni dogodila”, pisali su između ostalog.

Foto: Story.hr

Podsjetimo, nedavno su američki mediji objavili vijest kako u novoj sezoni Seksa i grada najvjerojatnije neće biti 63-godišnje Kim Cattral, koja je glumila seksom opsjednutu Samanthu. Naime, još od snimanja serije traje netrpeljivost između Kim i 55-godišnje Sarah Jessice Parker.

Šta se zaista događalo na setu, vjerojatno javnost nikad neće saznati, no godinama kruži priča da je Cattral poludjela kad je saznala da je Sarah plaćena puno više od ostalih glumica.

Preuzeto sa: story.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije