najnovijeSponzorisanoZabavna Lola

HBO serije koje volite

Nakon isteka promo perioda koji traje do 31. januara i u kojem su svi m:tel IPTV korisnici besplatno mogli da uživaju u programu HBO-a, ali i u najboljoj videoteci, nastavite da pratite sve HBO sadržaje za 8,78 KM mjesečno.

Redakcija

Nakon isteka promo perioda koji traje do 31. januara i u kojem su svi m:tel IPTV korisnici besplatno mogli da uživaju u programu HBO-a, ali i u najboljoj videoteci, nastavite da pratite sve HBO sadržaje za 8,78 KM mjesečno.

 Nove epizode treće sezone hit serije „Potomci“, svakog petka na HBO-u

Tokom protekle decenije, kultni junaci i zlikovci „Vampirskih dnevnika“ i „Prvobitnih“ očarali su publiku širom svijeta. Za sobom su ostavili veliko porodično nasljeđe, a ono se nastavlja u „Potomcima“, uzbudljivoj drami koja govori o sljedećoj generaciji natprirodnih bića u Školi Salvatore za mlade i nadarene.

Ovdje ćerka Klausa Majklsona, Houp Majklson, blizanci Alarika Salcmana, Lizi i Džozi Salcman i ostali tinejdžeri odrastaju na veoma nekonvencionalan način, učeći da postanu najbolje verzije sebe… uprkos svojim najgorim instinktima. Hoće li ove mlade vještice, vampiri i vukodlaci postati heroji koji žele da budu – ili zlikovci za koje su predodređeni?

U seriji glume Danijel Rouz Rasel, Arija Šagasemi, Kejli Brajant, Dženi Bojd, Kvinsi Faus, Metju Dejvis i Pejton Aleks Smit.

Stigla je i druga specijalna epizoda nagrađivane serije „Euforija“

„Euforija“ je serija koja je prošle godine osvojila tri Emi nagrade, uključujući nagradu za Najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji, koju je osvojila Zendaja. Serija prati grupu srednjoškolaca, njihove ljubavi i prijateljstva u svijetu droge, seksa, traume i društvenih mreža.

U decembru prošle godine je premijeru imala prva epizoda koja se odvija tokom proslave Božića i prati Ru (Zendaja) koja se još uvek oporavlja nakon što ju je Džuls (Hanter Šejfer) ostavila na stanici.

Druga epizoda prati Džuls koja se, tokom božićnih praznika, prisjeća protekle godine. Hanter Šejfer je među izvršnim producentima ove epizode, koju je napisala sa Semom Levinsonom. Obje specijalne epizode snimljene su prateći COVID-19 propise.

Druga specijalna epizoda nagrađivane HBO serije „Euforija“ (Euphoria) dostupna je u HBO videoteci od 23. januara.

Autor serije i scenarista svih epizoda je Sem Levinson, koji je istovremeno i izvršni producent. Serija je nastala u partnerstvu sa A24, a zasnovana je na istoimenoj izraelskoj seriji, koju su kreirali Ron Lešem i Dafna Levin.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije