LjudiMjestanajnovijePojave

Domaći modni brend koji će vas ODUŠEVITI!

Da snovi postaju stvarnost ne važi samo za filmove i serije koje svakodnevno pratimo iz našeg “kućnog kina”.

Redakcija

Primjer koji svjedoči tome jeste priča DANEL fashion studia, modnog brenda iz Tuzle, koji uskoro slavi svoj prvi rođendan!

Vizije i ideje Ljubice, žene koja nije odustajala od svojih snova, postale su bezvremenski modni pečat svih hrabrih žena koje istupaju iz okvira današnjeg vremena.

Moda, kao izražaj, i vrlo često način komunikacije, postaje sve veći globalni problem prouzrokovan tzv. fast fashion industrijom – koja, nažalost, zatrpava naše ormare. Paralelno tome, iskorak prave mali brendovi, fokusirajući svoju energiju i ideje ka održivoj modi. Upravo taj fokus pronašli smo u priči DANEL fashion studia.

Unikatan dizajn i najkvalitetniji materijali DANEL čini prepoznatljivim, a ono što najviše oduševljava zaljubljenike ovog brenda jeste činjenica da su svi proizvodi #handmade.

Ljubica, koja je ujedno i dizajnerka, ručno oslikava svaku 100% pure silk maramu neprolaznim motivima, a osim toga, u spektru svilenih marama nudi i svilu sa printovima u kojima se svaka žena može pronaći.

Svaki modni komad ima jedinstvenu priču i decentno protkane detalje koji bude ženstvenost i eleganciju u svakoj od nas.

Na njihovoj web stranici – www.danel.ba – možete pronaći inspiraciju i sve proizvode, ali i odabrane artikle na 20% POPUSTA.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije