DogađajinajnovijePojaveSponzorisano

Prijavite se za besplatnu online radionicu „Uloga Instagrama u turizmu“

Na radionici posvećenoj Instagramu u turizmu ćete saznati i naučiti kako se podešava Instagram business page, koje sve vrste objava možemo koristiti u cilju promocije svog biznisa, kako se koristi opcija hešteg i na koji način se kreiraju sponzorisane objave na Instagramu.

Redakcija

ICT Hub, u saradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, organizuje besplatnu online radionicu „Uloga Instagrama u turizmu“, koja će se održati u četvrtak, 04. februara, u 18:00h.

Prijava za radionicu je dostupna na adresi https://cutt.ly/5ko724l. Radionica se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“.

Predavanje će vam dodatno pružiti i konkretna znanja i veštine iz oblasti nastupa i reklamiranja na Facebook Ads platformi (FB Business Manager) koja se koristi i za oglašavanje na Instagramu.

Predavačica na radionici je Marina Ugrinić, menadžerka društvenih medija u ICT Hubu. Ugrinićeva posjeduje bogato iskustvo u oblasti komunikacija, odnosa sa javnošću, digitalnog marketinga i upravljanja projektima u raznim sektorima.

Završila je Fakultet političkih nauka, novinarsko-komunikološki smjer, a kao jedan od svojih najistaknutijih kvaliteta u radu ističe vještu transformaciju komunikacijske infrastrukture.

Svi predstavnici malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori mogu se prijaviti za onlajn radionicu gdje će imati priliku da unaprijede svoje vještine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad.

Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je aktuelna situacija pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz Crne Gore.

U okviru projekta prethodno je organizovano osam radionica –  „Booking.com za početnike“, „Booking.com – napredna radionica“, „TripAdvisor – sve što treba da znate“, „Kako da poslujete na Airbnb platformi“, „E-mail marketing u službi turizma“, „Sve što treba da znate o kreiranju vašeg vebsajta“, „Google alati u turizmu“ i „Onlajn marketing – Facebook“.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije