Astrologijanajnovije

Seks horoskop za 2021. godinu: Vaga bi trebala isprobati seks u troje, a Lav neka nabavi Kama Sutru

Astrologinja Kerry King objasnila je za The Sun šta ‘kažu zvijezde’, kakav ljubavni i seksualni život možete očekivati u novoj 2021. godini, zavisno o vašem horoskopskom znaku. 

Redakcija

oslobodjenje.ba

Ovan

Ovnovi su rođene vođe, ali su malo umorni pa će im dobro doći da neko drugi preuzme inicijativu i uputi ih šta, kako i kada treba da rade. Dajte svom partneru do znanja da želite da skupa istražite dominantno/pokorni odnos, a s vremena na vrijeme, zamijenite uloge tako da oboje osjetite i kako je imati moć i kako je biti pokoran.

Bik

Bikom vlada Venera, božica ljubavi, i seks je za njih jako važan. Sebi i partneru postavite izazov da se u 2021. seksate baš svaki dan – ako ko to može podnijeti, onda je to snažni Bik.

Blizanci

Blizanci kojima vlada Merkur vole proste pričice u krevetu, a ove bi godine to napokon trebali i priznati i podijeliti sa svojim partnerima. Ispričajte svom partneru koje su vam najdraže maštarije i o čemu razmišljate, bez ikakve zadrške i cenzure.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj mašti i kreativnosti, tako da im definitivno pristaje igranje uloga koje će u 2021. godini prijeći na višu razinu. Maskirajte se za zabavu i na kratko postanite netko drugi, to će vašeg partnera izludjeti.

Lav

Lavovi vole ‘divlji’ seks; što intenzivniji i uzbudljiviji, to bolji. Ove godine nabavite knjigu ‘Kama Sutra’ i počnite vježbati razne poze, a usredotočite se na one izazovnije – jer ste stvoreni za cjelodnevne zabave u krevetu.

Foto: Canva

Djevica

Seks igračke trebale bi Djevicama biti nešto novo u 2021. godini, jer pružaju beskrajne načine za povećanje zabave i užitka u seksu – a dosada je ionako jedino što u krevetu mrze. Budući da ste i praktične osobe, korištenje ‘alata’ za obavljanje nekog posla biti će vam skroz prirodno.

Vaga

Nema baš puno toga što bi se moglo naučiti Vagu u spavaćoj sobi – blagoslovljene su senzualnošću, razumijevanjem i velikom seksualnom energijom. Možda je vrijeme da u 2021. godini isprobate kako je istovremeno biti sa dva ili više partnera, vama je ta ideja vrlo seksi, a sigurni ste i da bi se s vama svi dobro zabavili.

Preuzeto sa: oslobodjenje.ba

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije