FantastičnonajnovijeNaslovna vijestRaznoSimpatičnoZabavna Lola

Ako vam nedostaje inspiracije, dodajte ove profile na svoju Instagram listu

Piknik, piknik, djevojka na biciklu, djevojka u polju, piknik. Ako i vaš Instagram ovih dana izgleda ovako, morate svjesno raditi na tome da oplemenite svoju listu za praćenje nekih iskreno autentičnih profila.

Redakcija

Buro 247

Da biste pokrenuli sopstvenu originalnost i kreativnost ključno je da zaronite dublje u prošlost i odmaknete se od svoje estetike. U ovom slučaju na snazi je pravilo da je neophodno izaći iz svoje zone komfora. Zato vam predlažemo nekoliko Insta profila koji prikazuju scene kakve nisu uobičajene za tu mrežu.

@MEELS.ON.REELS

Ako vam nedostaje inspiracije, dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 1)

Iza profila Meels.on.Reels stoji filmska kritičarka i novinarka Yoonsoo Kim iz New Yorka. Ona je s projektom počela 2017. godine kada je shvatila da na svom kompjuteru posjeduje gomilu screen shotova iz filmova i odlučila ih je podijeliti s ljudima. Yoonsoo je fokusirana na filmske scene u kojima se pojavljuje hrana. Također, izbjegava blockbustere i svima poznate filmove i koncentriše se nezavisnu produkciju. Sada na svom Instagram profilu ima ozbiljnu zbirku scena iz kultnih indie filmova. Ovdje ćete bez sumnje pronaći inspiraciju za život, a dodatno ćete pokupiti i preporuke za filmove koje biste trebali pogledati.

Ako vam nedostaje inspiracije, dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 2)
Ako vam nedostaje inspiracije, dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 3)

@LADYDIREVENGELOOKS

Ako vam nedostaje inspiracije, dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 4)
Ako vam nedostaje inspiracije, dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 5)

Kada prekinete s nekim sljedeći korak u većini slučajeva jest da se posvetite sebi, svom izgledu i da možda najbolje kadrove postavite na Instagram. Zasad se suzdržite od toga i prvo pogledajte kako izgleda profil na kom su sakupljeni svi stylinzi princeze Diane poslije razvoda. U tom periodu ona je zacementisala svoju poziciju modne ikone, po čemu je se i dan danas sjećamo. Uopšte ne morate prolaziti kroz bolni prekid da biste složili ovako cool kombinacije. Diana je briljirala i u ležernim i u super elegantnim outfitima, pa je iskoristite kao modni uzor.

Ako vam nedostaje inspiracije, dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 6)
Ako vam nedostaje inspiracije, dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 7)

@CHLOEHORSMAN

Ako vam nedostaje inspiracije, dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 8)
Ako vam nedostaje inspiracije, dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 9)

Čak i da se ne bavite fotografijom obavezno zapratite nekog fotografa. Njihova pomjerena estetika i fotografije koje pomjeraju granice nešto je što biste trebali gledati svakog dana. Naša današnja preporuka ide fotografkinji Chloe Horseman koja je radila za brendove kao što su Glossier, Lisa Says Gah i Orseund, i zapravo kroz svoj rad oblikuje trendove. Ona spaja duh New Yorka i pariškog Mareya, a njen stil bi se mogao opisati kao istovremeno šik i iskren. Pomjereno i neobično su pridjevi koje bismo mi dopisali.

Ako vam nedostaje inspiracije, dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 10)
Ako vam nedostaje inspiracije, dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 11)

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije