AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Mlad Mjesec u Vodoliji: Konačna promjena

Da, februar je astrološki najvažniji mjesec 2021.

Jelena Puhalo

Da, u februaru imamo u jednom trenutku: Sunce, Mjesec, Merkur, Veneru, Jupiter i Saturn u Vodoliji. Taj trenutak je 11. 02.

I bez tog trenutka negdje toliko toga je u Vodoliji i šta bi nam to moglo značiti?

Ja već dugo trubim o toj slobodi. Uzmimo kompletnu prošlu godinu zajedno sa ovim ciklusom i zaključno sa krajem proljeća zaokružimo cjelinu. Dolazi novi život. Gura se da prođe.

Toliko toga u Vodoliji, toliko vazduha, toliko novih stvari, toliko prekida i novih početaka, toliko svega, jedna potpuno nova priča na koju se ije lako naviknuti. Naročito poslije 2020.

Ali ako smo mogli na Jarca, na svu onu izolaciju i dinstanje, šta nam je malo Vodolije?

Tema svih tema je sloboda. To je prva, osnovna i najveća vrijednost koju donosi 2021. godina. A tema februara je ljubav. Čurno poslije svega ovoga, ali naročito sad kada imamo Veneru i Jupiter zajedno u Vodoliji, pa onda Sunce i Mjesec radimo sa sobom i na sebi na temi ljubavi, na temi novih odnosa, na temi pomoći sebi da ljubavne novotarije uđu u život.

Hajde da vidimo po znacima šta su nam akcenti u februaru:

Namjerno neću ići po redu nego logikom koju nalaže tranzit.

Prvi znak je VODOLIJA:

Ovo je udarni mjesec udarne godine udarnog vijeka. Šalim se za ovo treće. Vodolije, toliko toga vam se dešava da ne znate ni sami. Mjesec februar je uvertira za velike stvari koje vam donosi ova godina.

Ovdje je moguće sve: od prosidbe, braka, rođenja djeteta, trudnoće, nagrada na poslu, promjene posla, napredovanja u karijeri, pa do raznih prekida, lomova i oslobađanja.

Ali kada imate konjunkjciju Venere i Jupitera u prvoj kući velike stvari počnu da se dešavaju. Mnogim Vodolijama će ovo biti jedan od najintenzivijih i najvažnijih perioda u životu.

LAV

Lav je znak kome se svo ovo čudo odvija na planu sedme kuće. Dakle odnosi, odnosi, odnosi i odnosi. Razilaženja i spajanja.

Promjene koje se moraju uvesti da bi se promijenio pristup emocionalnom svijetu. Za Lavove ovo je prekretnica na planu vezivanja koja sve i da se ne nedesi na spoljašnjem planu, desiće se iznutra.

Druga tema je poslovno partnerstvo i izlazak u javnost, ovo je snažan period za ortačke poslove, za javni posao, za dobijanje dodatnog busta za pojavu u javnosti ovog znaka.

Foto: Canva

ŠKORPIJE i BIKOVI su oni znakovi koji se sada mogu porediti sa Vagama i Ovnovima kada je sve prošle godine ušlo u Jarca, dakle korjenite promjene u ugaonim kućama, dakle promjena strukture života, mjesta boravka, promjene u nekretninama, sigurnosti, kupovina doma ili seljenje za Škorpije, i veliki koraci koje Bikovi treba da urade na planu svoje budućnosti i karijere, što podrazumijeva niz promjena, dolazak novog posla, promjena, promjene u kretanju unutar životnog poziva.

Vodolija je znak koji se nalazi u kvadratu sa ova dva znaka što znači da je „uštimavanje“ u promjene može da bude veoma naglo, agresivno, iznenadno, ponekad i neprijatno na prvu, ali nosi trajne i dobre promjene na dug period.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije