AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Mlad Mjesec u Vodoliji: Konačna promjena

Da, februar je astrološki najvažniji mjesec 2021.

Jelena Puhalo

BLIZANCI i VAGE su vjerovatno znaci kojima trenutna postavka planeta najviše odgovara jer su sa znakom Vodolije u trigonu. Blizanci su isto negdje u karijernom skoku, bar oni kojima je deseta u Vodoliji, mnogi Blizanci će da upišu neke skole i da napreduju u svom zvanju, pa će dobiti priliku da i materijalno napreduju, moguća su i dalja i egzotičnija putovanja za neke, ali i otvaranje školica, predavanje i slično.

Vage su u procesu emotivnih promjena, razvoja talenata, ovo je mjesec ljubavi za Vage i uglavnom je cijela godina posvećena ljubavi, što znači ulazak u nove odnose, rad na odnosima, neki ozbiljni noviteti na tom planu i razvijanje nekog novog talenta i vještine.

Period u kom smo za RAKOVE je izrazito transformativan, snažna i puna osma kuča znak je prolaska kroz jedan dugački i prilično tamni emocionalni tunel, sa malo osvjetljenja jer je to ipak Vodolija.

Rakovi moraju da promijene postavke svojih strahova, generalno stila života, da uvedu ozbiljne promjene u svoj seksualni život i postavku istog. Period bi se mogao nazvati kao duhovna transformacija.

JARČEVI su jedni od onih koji kako god je trenutno, njima je olakšanje. I sad imate priliku da zaradite novac, da se „skinete“ sami sebi sa grbače i počnete misliti na najvažniju sporednu stvar na svijetu, a nije fudbal. Tema je novac.

Novac novac novac, zarada, Jarčevima sada treba neka veća količina novca i vrijeme je da se negdje usmjerite u tom pravcu, da li pronalazak novih sredstava, da li na neki drugi način, ali cijeli februar je jak znak bavljenja vrijednostima svih vrsta.

DJEVICA je u procesu mrdanja na temu posla, zaposlenja, pronalaska istog, poboljšanja posla ili uslova na istom. Neke zanimljive stvari se dešavaju na ovom planu. Takođe, ovo je izražena tema zdravlja, održavanja tijela, gubitka tjelesne težine i slične stvari.

Odlično vrijeme je da razmislite o zapuštanju sopstvenog tijela ako je do toga došlo. Ali, ipak nekako akcenat bih stavila na to kako i za koga radite, šta radite i da razmislite da li nakon 2020. godine želite uopšte raditi ono što ste do sada radili.

STRIJELAC kao i uvijek nekako se izvuče. Lijep period za sve pripadnike ovog znaka. Uglavnom. Uglavnom za one kojima južni čvor ne prelazi preko ličnih planeta trenutno jer će oni osjetiti određene gubitke, razdvajanje ili neku nasilnu promjenu unutar ličnosti.

Za ostale sve u Vodoliji je u sekstilu sa njihovim znakom pa lagano progres dolazi, u svom ovom haosu i ovaj znak će naći neki dobar zalogaj za sebe.

RIBE su same po sebi vladar 12. kuće i trenutno sve imaju baš u toj kući. Dakle, prošlost dolazi na naplatu, osjećaj je jake izgubljenosti i život vas polagano sprema za prelazak planeta u prvu kuću kada ćete se aktivirati i raditi ozbiljne promjene na sebi.

Sada je period hibernacije, iako je unutar vas ludilo. Slušajte svoje snove, oni su sada prilično jasni i živopisni. Mnoge Ribe postaju svjesne svojih ovisnosti i problema koje trenutno imaju i kreću u neko otklanjanje istih.

Ne zaboravite da je Merkur još uvijek retrogradan, baš u kuči u kojoj je sve ostalo trenutno i to nam nekako još ozbiljnije pojačava temu kuće u kojoj se nalazi stelijum u Vodoliji.

Mogući su povraci starih ljudi u život, nekih starih tema, moguć je rad na temama koje smo nekako odlučili preskočiti, sve su to negdje teme retro Merkura.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije