AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Astrologija:Važno je da dalje ne može onako kako je bilo, a sada je vidno da i ne mora

„The measure of intelligence is ability to change.“

I dolazimo do prvog kvadrata Saturna i Urana u 2021. godini.

Jelena Puhalo

Taj dugo najavljivani kvadrat po kome ćemo sigurno pamtiti ovu godinu, a tako će se pokazati kasnije, došao je na red da bude egzaktan.

Saturn u Vodoliji govori prvenstveno o dvije stvari, prva je mnogo dublja i kolektivna je a govori o transformaciji dosadašnjih vjeroanja na dubokom nivou, Vodolija nema direktne veze sa vjerovanjem, ali sa uvjerenjima ima.

Dakle, od nas se traži da mijenjamo svoja dubinska uvjerenja koja su prvenstveno u konekciji sa kućom u kojoj nam se nalazi Vodolija.

Druga stvar je društveni kontekst ovog aspekta koji se može shvatiti samo kao simptom ovog prvog, negdje smo i sa održavanjem dosadašnjeg društvenog sistema došli kraju.

I promjene će se najbolje pokazati narednih godina jer to nisu procesi koji se dešavaju preko noći.

Uran je dispozitor Saturna i ovo je jasna slika kolapsa starih vrijednosti, kako se Bik može smatrati vrijednošću. Ali, ovo nije samo kolaps Saturnovih tema u Vodoliji, ovo je kolaps i tema koje predstavlja Bik: imamo pad monetarnog sistema, nove izvore primanja, kolaps velikih korporacija, itd.

Ukratko, ruši se sve što smo do sada smatrali „normalnim“.

Da ne bismo govorili samo o uopštenom, Saturn i Uran, sa čim god povezani u vašoj karti, sada vam drmaju kavez, ako imaju veze sa prvom kućom dolazi do nagle i naprasne izmjene ličnosti na mnogo nivoa, ako imaju veze sa sedmom, dolazi do korjenitih promjena na planu odnosa, ali bitno da se kaže je i to da ove promjene ne moraju biti popraćene bubnjevima i dramom, može se u vama lomiti u tišini jedan stari svijet i to sve izgledati sasvim obično, pa čak da ni sami ne znate šta vas je snašlo, ali vidite da se nešto polako lomi, da se mijenja iz temelja.

Ovo mogu da budu novi odnosi koji od vas traže da potpuno promijenite svoju percepciju istih, može da bude sasvim novi pravac u karjeri koji od vas zahtijeva cjelovitu promjenu dosadašnjeg pristupa poslu, može da bude kraj nečega što vas dovodi u stanje da morate pronaći nove načine upotrebe svoje energije i primjera takvih je milion.

Ono što je važno je da dalje ne može onako kako je bilo, a sada je vidno da i ne mora.

Osnovni savjet za ponašanje u ovim vremenima gdje ćemo viđati sve, od demonstracija, pobuna, do pucanja nekih struktura za koje smo bili sigurni da će trajati godinama je da pustimo promjene da se dešavaju.

Mogu vam samo reći da udahnete duboko.

Sve ostalo bi bilo pretenciozno.

Ljubim!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije