MedicinanajnovijeSponzorisano

Rješenje formule za jak imunitet na klik do vas

Kada bismo tražili riječi koje su obilježile prethodni period, imunitet bi sasvim sigurno bila jedna od njih.

Redakcija

Kada bismo tražili riječi koje su obilježile prethodni period, imunitet bi sasvim sigurno bila jedna od njih.

Potražili smo i zanimljiviji način za njegovo jačanje – i evo ga, nalazi se na klik do vas! NBL Immuno donosi rješenje trenutno najtraženije formule.

Ako želiš postati pokretač borbe za imunitet, upusti se u novu NBL Immuno avanturu, započni igru i osiguraj zanimljive i korisne nagrade za sebe i svoju porodicu. Igrica je dostupna online na linku https://nbl.com.ba/nbl-immuno-formula-igrica/, a pravila su sasvim jasna – zaobiđi viruse i bakterije jer ti donose negativne poene, a pokupi sve vitamine, minerale i fitonutrijente kako bi sebi obezbijedio jak imunitet.

Cilj je da u roku od tri minute sakupiš što više vitamina i minerala, a svoj rezultat možeš prijaviti i tako uzeti učešće u takmičenju za nagrade koje je spremila NBL Immuno Formula. Potrebno je da u polje „Prijavi rezultat i osvoji nagradu” upišeš svoje ime i prezime, nadimak, broj telefona i adresu.

Jedan ciklus igranja traje sedam dana, a svakog ponedjeljka se dijele nagrade za prethodnu sedmicu takmičenja. Naime, NBL Immuno poklon kutiju osvajaju tri igrača sa najboljim ostvarenim rezultatima i dva takmičara izabrana nasumičnim izborom, pa nema razloga da ne budete optimistični.

U poklon boxu koji je pripremio NBL Immuno čekaju te: društvena igra “čovječe, zaštiti se”, tople čarape i multifunkcionalni šal. NBL Immuno Formula je dodatak ishrani koji objedinjuje 12 vitamina, 7 minerala i 7 fitonutrijenata – pojačivača imuniteta (beta glukan, koenzim Q-10, gingsen, kurkuma, L-karnitin, gorka narandža i crni biber). Ovakva kombinacija osigurava sve što organizmu treba za zdravo funkcionisanje i optimalan odgovor na štetne faktore okoline (viruse, bakterije, zagađenje i slično).

Sljedeće dvije sedmice slobodno vrijeme rezerviši za Immuno igricu, preskoči viruse i bakterije i dočekaj se na jak imunitet! Zabavi se s NBL Immuno Formulom i pokupi nagrade.

Igranje s imunitetom nikad nije dobra opcija, ali igranje za imunitet se ne propušta! Pokreni igru!

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije