AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Pun Mjesec u Djevici: Vrijeme za predah

„Briga ne umanjuje sutrašnje probleme, već samo uzima današnji mir.“

Jelena Puhalo

Šta god vi mislili o ovom martu, vrijeme je za predah.

Čujem samo: „Kad ćemo u 2022?“

I to je signal da je stvarno i previše ove 2021, a tek je počela.

Prva dva mjeseca ove nove, po svemu obećavajuće godine, a sada gledane sa ozbiljnom zadrškom su više nego haotične, lude i energetski nabijene.

Svako gricka svoj komad drame, ili poveći kolač, i nekako hronično smo umorni ne znajući tačno ni od čega.

Pun Mjesec govori o dovođenju jedne energije na vrhunac, završetak nečega ili bilo koju vrstu kulminacije.

Kada je pun u Djevici znači da imamo Sunce u Ribama nasuprot Mjeseca i da su teme: rada, brige, zdravlja, svih vrsta lutanja, nedefinisanih emocija, izgubljenosti, sanjarenja negdje u žiži.

Ali držimo se tema Djevice. Ovo je period kada će sve iz Vodolije preći u Ribu i u narednom periodu imamo opciju samo da se preraspodijelimo na pravi način sa svojim brigama i obavezama.

Predlažem vas da renovirate svoja uvjerenja i ideje o odmoru i poslu jer bi ozbiljno psihičko lutanje, osjećaj dubokog nezadovoljstva moglo da prati sve što je pretjerano, a tiče se rada.

Drugi možda trebaju neke druge vrste predaha, ali kolektivno smo samljeveni i možda nije toliko potrebno ni da se to kaže, ali hajde da kažemo. Ako želite da funkionišete u duhu trenutnih energija reorganizujte se!

Sigurno je mnogo toga što radite, a što vas ozbiljno opterećuje i zamara. Vjerovatno je toliko toga što radite mehanički. Vjerovatno je toliko toga što vas proganja po podsvijesti i otežava vam normalni i praktični život. Mnogima je sada potrebna i stručna pomoć, pod tim mislim na terapiju i to nije nešto čega treba da se stidite.

U narednom periodu imaćemo ozbiljne izazove da zdravo procijenimo šta je realnost, a šta naša uobrazilja. I tako je svake sezone kada Ribe dođu na red: mnogo smo osjetljivi, sanjivi, uspavani, zaboravljamo brže, bolje i opasnije, želimo da nas se voli bezuslovno i razmišljamo o bezuslovnoj ljubavi, lutamo, tugujemo za prošlim vremenima, romantišemo gotovo oko svega.

I onda tu puf zvizne Mjesec u Djevici koji želi organizaciju kompletnog ludila u kome se manje ili više svi nalazimo.

Razmislite šta treba  popravljati i gdje treba stati, a gdje jače zapeti!

I tako sve tamo oko 27.02, pa dvije nedjelje poslije toga kada dočekujemo mlad Mjesec u Ribama.

Ljubim vas

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije