najnovijeNaslovna vijestPraktična Lola

Marina Radoš: deset proizvoda koji su mi spasili život, kožu i kosu

Gledam svoje protekle kolumne na ovom sajtu i već godinu dana trubim iste stvari – bavim se toksičnim odnosima, YouTuberima, dječurlijom na internetu, zlostavljanim ženama, zločestim ženama i zločestoj ekipi na društvenim mrežama.

Marina Radoš

Ne znam majke mi je li itko ikada ubrao neku korist od mene. Dosadih sama sebi.

Danas sam odlučila da ćete definitivno ubrati korist od mog teksta. Danas ne glumim psihologa, ni znanstvenika, ni Betmena, ni Carrie Bradshaw ni mudru babu Maru iz sela.

U ovom svečanom momentu ću s vama podijeliti deset proizvoda za njegu kože, kose, tijela i uma koji su meni i na meni zaista djelovali. Ništa od navedenog nije plaćena reklama, jer ono… Tko bi normalan jezičaru poput mene angažirao za reklamiranje bilo čega?

Pa krenimo drage moje dame, zapišite:

  1. Krema La Roche Posay Effaclar Duo +. Neka Bog blagoslovi osobu koja ju je smućkala u laboratoriju. Krema djeluje protiv bubuljica, a pogotovo kad ste na prijelazu iz puberteta u bore, kao ja… Čekaj, ide li meni ovo bloganje? Ide. OK.
  2. Aplikacija „Pametni alarm“. Jednostavno se moram probuditi jer mi kao uvjet za prestanak jako iritantne zvonjave aplikacija daje relativno težak matematički zadatak ili skeniranje koda, a to zahtjeva da se ustanem iz kreveta.
  3. Balea mlijeko za kosu od manga. Košta manje od pet maraka. Savršen proizvod, kosa mi je mekana kao da raste na glavi djevojčice koja farbu, blajh i peglu nikad u životu nije srela.
  4. Psiholog Sanja Došen Savatović na YouTubeu. Gospođa Sanja je sjajna, čak i kada niste u izravnom kontaktu s njom. Gotovo da mogu garantirati da ćete se osjećati bolje kada pogledate nekoliko njezinih videa na temu koja vas zanima.
  5. Zjaja tonik od manuka meda. Također neka Gospod blagoslovi osobu, familiju te osobe i cijelu njezinu rodbinu za to čudo koje nam je smućkala. I njegova cijena je smiješna.
  6. Biciklističke gaće ispod svega što obučem. Kad sam u minjaku, ne vidi mi se međunožje. Kad sam u dugoj suknji, ne dodiruju mi se bedra, kad sam u svečanim hlačama koje zahtjevaju tangu – ne vidi se tanga. Uložite cenera u biciklističke.
  7. Krvavi“ crveni piling s 30% AHA + BHA. Dva puta tjedno po deset minuta. Ne više od toga. Zahvalit ćete mi kad maramicom, laganim i elegantnim pokretom, obrišete mitesere s nosa.
  8. Aplikacija My Fitness Pal za brojanje kalorija. Bez osude, molim. Na mršavljenju sam. U aplikaciju samo upišete što ste smazali, na bilo kojem jeziku, i imate broj kalorija koje ste unijeli. I proteine, i masti i sve ostalo što vas zanima.
  9. Grupa „Ženski recenziraj“ na Facebooku, iako za nju vjerojatno već znate.
  10. Podcast Agelast koju vodi Galeb Nikačević na YouTubeu. Nevjerojatni gosti, nevjerojatni dijalozi i ogromna nada da svijet još uvijek nije propao.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije