najnovijePraktična LolaSponzorisano

Modna inspiracija kojom vas darujemo za 8. mart

Ako pitate žene, reći će vam da je svaki dan njihov dan i da one zaslužuju da se pažnja i ljubav pokazuje svakog dana, te da im se pokloni kupuju s povodom i bez.

Redakcija

Ipak, tog 8. marta vole da pokažu koliko su napredovale stoljećima, za što su se to sve izborile, što im je sve emancipacija donijela i imaju li granice u svim svojim ambicijama, željama i mogućnostima.

No, jedno je sigurno, žene se zaista savršeno prilagođavaju vremenu, i kroz to vrijeme pokazale su da sve što požele, jednostavno to i ostvare.

Koliko su se mijenjale, slikovito nam govore modni trendovi i modni stvaraoci kojima su upravo inspiracija današnje moderne žene.

Moda je postala jedna savršena igra kombiniranja nespojivog, muškog stila na savršenom ženskom tijelu, do potpune elegancije i ženstvenosti koja im jednako dobro pristaje i u svakom stilu su potpuno svoje, vladaju i nemaju ograničenja, kao i u svojim ciljevima.

No, što pokloniti takvoj ženi?

Ona ne nosi trendove, stvara ih. Za nju je moda igra i najljepši način da se izrazi. A kada bira cipele i modne dodatke, tada govori najbolje o sebi.

Usudite li se drugoj ženi, mami, sestri, baki ili partnerici pokloniti cipele, torbu ili neki drugi modni detalj, posebno obratite pažnju na to, kako će se kombinirati uz njenu osobnost i što će govoriti o njoj.

Na sreću mnogih koji inspiraciju za poklone pronalaze u modi, proljeće je uvijek savršeno vrijeme, jer nam donosi najnovije modele, najbolje ponude i najavljuje što ćemo to nositi do konca ljeta.

Tim povodom otkrili smo jedinstvenu kolekciju koju će voljeti svaka žena.

Kolekcija koja je spoj nespojivog, trendi i klasičnog, slobodnog i originalnog stila kojim će pokazati svoju osobnost i ostaviti utisak stilizirane i dobro odjevene žene. A ta titula posebno laska.

KLASIKA KOJA MIRIŠE NA LJETO

Cijenu trorbe možete pogledati na našoj stranici.

Cijenu ženskih salonki možete pogledati na našoj stranici. 

SVE TAJNE TOTAL CRNE KOMBINACIJE

Cijenu cipela možete pogledati na našoj stranici.

LEŽERNOST JE NJENO DRUGO IME

Cijenu cipela možete pogledati na našoj stranici.

Cijenu torbe možete pogledati na našoj stranici.

MLADALAČKI DUH KOJI ŽIVI VJEČNO

Cijenu patika možete pogledati na našoj stranici.

Cijenu torbe možete pogledati na našoj  stranici.

ZAUVIJEK SPORTSKA DIVA

Cijenu patika možete pogledati na našoj stranici.

Cijenu torbe možete pogledati na našoj stranici.

Ovu sjajnu modnu inspiraciju pronašli smo u Deichmann trgovinama, u kojima vas od 5. do 8. marta očekuju i popusti od 20% na redovne cijene.

Poklon za sebe i sve drage žene nikad nije bio jednostavniji i ljepši izazov.

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije