AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Mlad Mjesec u Ribama: Kako se dočepati ljubavi?

Teško mi je pisati tekstove ove godine.

Iskreno i ja sam očekivala malo lakše nebo.

Jelena Puhalo

Svaki mladi i puni Mjesec ove godine vodi razgovor sa kvadratom Saturna i urana.

Svaki korak ove godine biće nepredvidiv, nepredviđen, iznenađujući.

Mislim da je greška ova vremena nazivati „novom normalnosti“.

Nikada se nećemo potpuno naviknuti na godine kao što je 2021.

I to nas dovodi do jednog lijepog mladog Mjeseca, nakon toliko i toliko čekanja. Već smo smirivanje najavili i ja zaista držim do toga da su najteži dio 2021. Bili januar i februar. Bar što se energije i kolektiva tiče. Ne shvatajte to doslovno.

Nedostaju nam mlađaci kakav će biti ovaj 13. marta. Zaželjela sam se da vidim neku tranzitnu kartu koja nije sva crvena, razumijete crvena od kvadrata i opozicija.

I kako energija popušta, mi imamo sve više prilike da vidimo šta smo stvorili, a šta srušili u 2020. Iskreno, teško je navesti bar jeno nešto što bi trebalo početi sa ovim Mjesecom u Ribama. A mlađaci su tu da počinjemo.

I onda dolazimo do ljubavi. A zašto, pa šta god mi mislili o Ribama, Venera je egzaltirana u tom znaku, i, da stvar ude luđa, tu se trenutno i nalazi, i da tu ne stanemo, ovog 13. Marta u konjunkciji je sa Suncem, Mjesecom i Neptunom.

Dakle, teme su: ljubav, prisnost, emocije, smpatija, Ribe su znak potiskivanja, držanja u sebi takođe, tako da imamo u planu jednu ili više potisnutih emocija ili ljubavi koje treba da izađu napolje. Zašto napolje?

Pa zato što je sve u konjunkciji sa Suncem. Zato negdje i imam hrabrosti da najavim taj glamurozni Mjesec koji dolazi.

I pored toha, opet da se ponovim, negdje sam i pisala o tome, svaki pu kada Sunce uđe u Ribe, pa se tu još načičkaju i druge planete, eto nama pandemije, eto teme zatvaranja i porasta virusa. I onda kako to korespondira sa energetskim olakšanjem koji spominjem?

Mi još nismo svjesni koliko su jaka bila protekla dva mjeseca. Još neko vrijeme ćemo se presabirati i računati šta nas je sve snašlo. Sada ćemo gledati onaj socijalni scanario koji je postefekat kvadrata Saturna i Urana, a pričamo o njemu još od prošle godine. Sjećate se priča o demonstacijama? Sjećate se priča o socijalnom ludilu koje negdje čuči iza svih ovih lokdauna koji će se pokazivati čudnijim?

Uopšte nije bitno šta ja trenutno mislim o svemu tome, bitno je da pratimo energije, i jasno nam je da sa tri kvadrata Saturna i Urana ove godine nećemo se mira nauživati. Sve što očekujemo, tako biti neće.

I onda gdje je ljubav u svemu tome?

Ljubav je uvijek u svemu, i kako vidim povezivanja energetska mlađaka za mlađakom, radimo mnogo na ljubavi ovih mjeseci. Na ljubavi prema sebi, prema onom šta želimo da radimo i sa kim. I onda kada vidim konjunkciju Venere sa svjetlima recimo da ljubav the tema narednih mjesec dana.

Možda smo zaboravili šta znači osjetiti neke emocije, prepustiti se nekome ili nečemu, možda smo zaboravili kako izgleda zabaviti se…pokušajte se bar malo opustiti!

Ljubim

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije