DogađajiLjudiMjestanajnovijePojaveRadoznala Lola

Staša alarmirala Srbiju: Pogledajte kako izgleda GRUPA MANIJAKA koja deli slike i snimke nagih devojaka i devojčica i ČUVAJTE SE

“Dobila sam priliku da javno pričam u ime svih žena, pa da vidimo možemo li šta”.

Jelena M. Vukelić / Žena Blic Redakcija

Napisala je to Staša Ivković na Tviteru nakon što je objavila skrinšotove jezive prepiske sa grupe “Nišlijke” na Telegramu u kojoj se dele eksplicitne fotografije i video snimci devojaka, pa čak i maloletnica, bez njihovog odobrenja.

O grupi na Telegaramu u kojoj se razmenjuju eksplicitne fotografije devojaka danas bruji čitava Srbija.

Stašina prepiska sa lažnog naloga

STAŠINA PREPISKA SA LAŽNOG NALOGAFOTO: SCREENSHOT

 

“Ja sam pre godinu dana saznala za grupu jer se moj instagram profil provlačio po njoj, tražili su moje gole slike i snimke. Tek sada sam se dočepala svih grupa, učlanila se u njih sa lažnih profila i sve skrinšotovala. Naravno, ne mogu sve, jer slike i snimci nedužnih devojaka, pa čak i dece, stižu nenormalno brzo”, ispričala je Staša za Zena.rs koja je sve i pokrenula na Tviteru.

Staša je uspela da sazna da je administartor grupe “Nišlijke”, koja broji više od 20.000 ljudi, izvesni N.S. iz Niša. Kaže da je čula da je upravo taj mladić, koga devojke sumnjiče da stoji iza grupe navodno pitomac Vojne akademije u Beogradu.

“Imala sam njegovu fotografiju, objavila sam je na Tviteru i pitala da li ga neko poznaje. I neko mi se javio i posalo sve informacije o njemu”, rekla nam je Staša.

Inače u ovim grupama su mladići iz čitave Srbije razmenjivali fotografije nagih devojaka sa veoma gnusnim komentarima i preporučivali ih jedni drugima. Pričali su o njihovim umećima u krevetu i prepiska je veoma ponižavajuća za svakoga ko je pročita, a o tome kako se osećaju devojke i devojčice koje su se našle u centru skandala nećemo ni govoriti.

Ispod Stašine objave na Tviteru, osim ogromne prašine koja se podigla, pojavilo se na stotine kometara, a među njima je bila i Danica, devojka koja je lično preživela ovu vrstu torture na internetu i zbog toga razmišljala i da se ubije.

Postoje i grupe vezane za druge gradove u SrbijiFOTO: SCREENSHOT

“Imala sam 14 godina tada i prvog dečka. Kada je sliku mojih grudi objavio na grupi u kojoj sam bila i ja, nastao je pakao”, rekla je za Žena.rs Danica čiju ćemo celu ispovest objaviti naknadno.

Takođe, nakon objave, veliki broj žena obratio se Ministarstvu odbrane. I mi smo im pisali i do objave ovog teksta, još nismo dobili odgovor.

Osim ove grupe na Telegramu, na Tviteru se pojavio i skrinšot brojnih grupa u kojima se dešava potpuno isti horor.

O sličnom slučaju pisali smo nedavno, kada su žene u Makedoniji izašle na ulicu da bi potražile pravdu. Tačnije, mnoštvo obnaženih fotografija žena iz Makedonije osvanulo je u grupi “javna soba“. Tada se pominjalo da slična stvar postoji i u Srbiji, očigledno je da ih postoji više, ali imaju drugo ime.

Izvor: Žena Blic.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije