DogađajiKulturaMjestanajnovijePojave

INFINITE – kampanja koja je pomjerila granice bh modne industrije

Unikatan dizajn i ručno oslikana svila, prepoznatljivi pečat modnih kreacija ovog brenda, dio su i njihove proljetne kolekcije – INFINITE.

Redakcija

Dugo najavljivana kolekcija brenda iz Tuzle – DANEL fashion studia pomjerila je granice bh modne industrije i postavila novi nivo na našoj modnoj sceni.

Unikatan dizajn i ručno oslikana svila, prepoznatljivi pečat modnih kreacija ovog brenda, dio su i njihove proljetne kolekcije – INFINITE.

Prilagođene ubrzanom tempu života savremenih žena, haljine iz ove kolekcije vas doslovno vode iz kancelarije na crveni tepih!

Znate one dane kada sa posla žurite na neki bitan event ali nemate dovoljno vremena da idete doma i obučete neku novu kombinaciju, pa ili cijeli dan provedete za računarom u satenu I šljokicama ili na event dođete ipak u majici i hlačama?

Ova kolekcija riješava problem svih žena koje su se pronašle u ovom scenariju!

Unikatne i jednostavne haljine iz INFINITE kolekcije rađene su od lako održivog materijala – benettona, a svaka haljina sadrži i pojas od ručno oslikane svile koji u jednoj minuti vaš look pretvara u onaj najglamurozniji!

Pored dizajna koji oduševljava, ova kolekcija šalje i snažnu poruku svim ženama koje se bore sa patrijahalnim društvom u kojem živimo. Strastvena, polenta, senzualna i snažna energija žena prikazana je beskonačnom energijom prirode – energijom vatre, zraka, vode i zemlje.

Da se bez obzira na sve prepreke I borbe, velike priče mogu kreirati i u BiH pokazuje upravo INFINITE kolekcija DANEL fashion studia, u koju je sve utkano – #MadeinBiH.

Na njihovoj web stranici haljine su još danas na 20% POPUSTA, požurite! 😊

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije