MjestanajnovijeNaslovna vijestPojaveŽivot

DANICA JE ŽRTVA GRUPE MANIJAKA IZ SRBIJE, NJENE GOLE SLIKE SU SVI VIDELI: Imala sam 14 godina, pokušala sam da se ubijem

Pornografske grupe na društvenoj mreži Telegram gde se objavljuju intimne fotografije devojaka uzele su maha i stvorile veliki broj žrtava ovog užasnog internet nasilja.

Redakcija

mondo.rs

Nakon objave devojke po imenu Staša Ivković na Tviteru, u kojoj je podelila skrinšotove iz grupe “Nišlijke” na Telegramu i obraćanja pažnje javnosti na druge grupe ove vrste gde muškarci dele slike svojih bivših partnerki i devojaka koje su im slale golišave slike, podigla se velika prašina.

Jedna od devojaka koja je bila među mnogobrojnim žrtvama ove grupe je i Danica, devojka koja je lično preživela ovu vrstu torture na internetu i zbog toga razmišljala i da se ubije.

“Imala sam 14 godina, tada i prvog dečka. Kako to dolazi sa prvim dečkom, zaljubila sam se i bila možda slepo opsednuta njime. Ucenio me je tako što mi je rekao da će pričati svima kako sam spavala s njim, pretio, samo da bi od mene izvukao sliku mojih grudi”, ispričala je Danica.

Danica kaže da je sliku svom dečku poslala iz nekog straha, mada ni sama danas više ne zna zašto.

“Kada je posle nekoliko meseci ta slika dospela u grupu gde sam bila i ja sa svojim prijateljima, meni je život postao pakao. Prozivali su me, nazivali svakakvim imenima… Najbolje drugarice nisu htele da čuju za mene samo iz tog razloga jer sam svom tadašnjem dečku poslala golu sliku”, rekla je Danica.

Njen život se od tog momenta pretvorio u pravi horor film.

“Usledilo je nekoliko meseci teške depresije, samopovređivanja, pokušaj samoubistva čak dva puta. Nisam mogla da se nosim sa komentarima okoline. Zbog pretrpljenog stresa doživela sam da mi slepo crevo bude pred pucanjem, operaciju i teži oporavak nakon toga“, priča Danica.

Foto: mondo.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije