Ljudski odnosinajnovijeNaslovna vijestPorodicaŽivot

Zagrlite svakoga koga volite. Ne čekajte. Učinite to odmah i zahvalite se što ih imate.

Koliko često se grlite?
Koliko često se ljubite?
Koliko često izgovarate riječi VOLIM TE? 

Piše: Milica Gajić Redakcija

Ljubav je vanvremenska. Ona ne zna za granice i zato je ne konkretizujte.

Ako ne vjerujete u takvu ljubav onda ste na pogrešnom mjestu.

Voljeti nekoga znači biti vjeran toj osobi, poštovati je i biti prijatelj u teškim situacijama. O ljubavi se previše priča, a malo zna, zato što mislimo da znamo sve, a zapravo ne znamo ništa.

Voljeti ne znači samo kada kažemo “Volim te” i na tome se sve završi. Kada nekoga volimo, treba da “istražimo tu osobu” , da vidimo koja joj je pjesma najdraža, da li voli grašak ili koja čokolada joj najviše prija u PMS-u.

Volite svakoga dana, ne čekajte 14. februar da to kažete, ili 8. mart da poklonite cvijeće, uvijek je pravi trenutak za cvijeće i čokoladu. Zapamtite to. Ne čekajte rodjendan, kako bi ste iskazali svoju ljubav, činite to svaki dan. Ne, nije previše. Volite danas, ne čekajte sutra.

Grlite se kao da sutra ne postoji, zagrljaj je najbolji lijek. On liječi dušu i ruši sve prepreke i probleme. Ne tražite pravi trenutak za zagrljaj, uvijek je pravi, ne možete pogriješiti, možete samo obradovati nekoga.

Ne čekajte neki datum ili dan da kažete “Volim te” , govorite to svaki dan. Ljubav je za svaki dan, svih 365 dana.
Zagrlite mamu.
Zagrlite ćerku/sina.

Foto: Canva

Zagrlite momka/djevojku, ženu i muža.
Zagrlite drugaricu.
Zagrlite svakoga koga volite. Ne čekajte. Učinite to odmah i zahvalite se što ih imate.

Ljubite se, jer ljubav je čarobna i u sto boja, samo ako znate kako da to pokažete. Pustite svoje osjećaje neka vas vode i prepustite se voljenoj osobi.

Seks nije samo seks, već gomila isprepletenih osjećanja. I za njega ne čekajte sutra. Uvijek je pravo vrijeme, kada se dvije strane slože. Uživajte u njemu i ne treba da vas bude sramota što ga volite, jer ljubav je najljepša stvar, pogotovo ako imate s nekim da je podljelite.

Ne tražite razloge da volite, srce zna bolje od vas i zato je ljubav tako jednostavna, a opet tako komplikovana. Jednostavna je dok srce vodi, komplikovana postane kada mi svjesno tražimo jos bolje, ljepše, a ustvari sve je već čarobno.

Zato ne razmišljajte o njoj, već jednostavno samo se volite, grlite i ljubite. Ne tražite problem tamo gdje ga nema. Život je previše kratak i zato se prepustite čaroliji. Ako imate pravu osobu kraj sebe, čuvajte je svakoga dana i molite se da ostarite kraj takve osobe.

Prave osobe se teško nalaze  i zato ih poštujte, iznenadite kad god vam to padne na um. Neka to bude neka sitnica koja će izmamiti  osmjeh na lice, jer sve je u sitnicama. One vrijede više nego cijelo bogatstvo.

Jednostavno nemojte nikada zaboraviti da volite svakoga dana. Baš svakoga dana. Ljubav je takva, ona ne traži razloge ni povode, samo prave osobe. Ne treba da vas bude stid ako volite, jer dok volite, znači da ste živi, a dok ste živi, znači da postojite.

Volite se, grlite se, ljubite se i izgovarajte one dvije čarobne riječi.VOLIM TE.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije