Ljudski odnosinajnovijeŽivot

VANILICA U CIRKUSU: Duboke gaće su uvijek u modi!

Kakve gaće nosite da sačuvate razum ?

Svilene, francuske, čipkaste, pamučne, bapske Bridžet Džouns stajl…. ili jednostavno udobne, kakve god ?

Piše: Nataša Lajšić Grbić Natasa Lajšić Grbić

Nemam test ličnosti niti istraživanje koji će na osnovu gaća reći sve o vama, ali zaista mislim da se može svašta saznati! Ko želi da otkrije sve, neka okači bar jedne štipaljkama na štrik preko ulice i čeka da se sazna!

Meni nemojte govoriti kakve su vam gaće ako želite da vaš um preda mnom zauvijek ostane misterija… Pssst bolje da ne znam, psst!

Ali test za princeze postoji i neki su ga preskočili, ne znam zašto ? Za Ime Boga zašto ?

A tako je jednostavan ! Uzme se grašak, stavi ispod dušeka i čeka jutro! Da su Megan testirali u Bakingemskoj palati odmah bi shvatili da je spavala k’o top tu noć i da grašak nije primijetila ni ispod jednog jedinog dušeka i sve bi bilo riješeno. Odmah bi se znalo da nije za princezu !

A ne ovo, malo bi bila princeza, malo ne bi, pa malo više ne zna bi li bila ili ne bi bila…

Garantujem da sada Megan sigurno nosi duboke gaće jer je u fazonu Volis Simpson.

Jeste li to ukapirali u toku intervjua sa začuđenom Oprom i frizura i haljina a la Volis, ta njena smjernost u pokušaju…. Sve sa treptajima okica.

Jer Megan kao nije znala ko je Hari kad su se upoznali, ma ‘ajte molim vas … to mi je hit intervjua !

Uživljena u imitacije originala, živi i u vlastitom životu kao u seriji, spasiteljka kokošaka u sunčanom utočištu zarađuje lovu novim preteškim ugovorima sa Netfliksom i čuće se s kim još…

I sve bilo je sapunica… i ja zaista ne mislim da je ona sirota Mala ExPrinceza.

Znala je sve.

I ne, Megan nije Lejdi Di, ni Volis Simpson, Megan je k’o fol Megan !

Mislite da je ovo ipak za Oskara? Meni vala nije !

Nisam zlurada, samo hoću da izrazim čuđenje prema Harijevim mislima da je ukrala popularnost svima, isto kao i Lejdi Di, pa su ljubomorni na nju ! Well, Well…

Priznajem da mi je bila BAŠ, ali baš simpatična u početku, draža od uštogljene Kejt dok nisam ukapirala da je htjela overdouz uzvišenog publiciteta, da baba plati svadbu i da kulira začuđene poglede dok sjedi u izlizanim  farmerkama na Vimbldonu u kraljevskoj loži.

I sad to oko princa miješane krvi ( ubijeđena sam da je Čarls pitao to Pitanje Koje Se Ne Izgovara ili možda ipak Vilijam, hm )…

Dakle, čekam da vidim jel ima Meganica svoj scenario ili će i dalje da miksa koktele scenarija iz različitih filmova kao u parodijama!

A Hari, princ buntovnik je samo želio da ga neko voli holivudski dramatično k’o u sapunici i ko je za to bolji nego glumica iz serije, ko?

Mislim da se sada Megan u dubokim gaćama, fura na vlastitu plemenitost i isprepadanost britanskim medijima u pravom rialitiju od svog života, nastavku bajke o Maloj sireni, pretvara u  Diznijevu princezicu… Ne znam sad da li da joj pošaljem mail da Diznijevi junaci u stvari ne postoje ? ili da ćutim zauvijek ?

Ukoliko već moram da biram rijaliti, gledaću Megan i Harija umjesto Pinkove Zadruge i Kardašijanki i svih tih golih guzica u tangama. Tu dileme nema!

Uvijek imam svog najdražeg rojalitija, a sada mi je najnaj baba kraljica, u nedostatku moje omiljene princeze Margaret ?

Znali ste valjda nju, mlađu kraljicinu sestru, princezu Margaret, buntovnicu sa razlogom, koja je svojim ljubavnim životom pregazila sve granice monarhije i bila brža od tabloida koji su je jurili bez milosti, noću odvrtala palatom muziku do daske i obavezno popodne doručkovala u krevetu jer je PRINCEZA!

Šta li bi sada rekla princeza Margaret ? Sa muštiklom u ruci, rekla bi, svi igraju prljavo i nemaju pravo da se ljute!

Kako sada, tako i kao klinka sam pravila dramu, ali kada napravim dramu nad dramama, tata mi je znao reći “ Daj, prestani više da serendaš” .

E htjela sam da vam kažem da Megan serenda!

Ovo nije oda bapskim dubokim gaćama niti kritika golih guzica u tangama koje sijevaju iz rijalitija društvenih mreža, ali jeste žongliranje mislima o vintidž vrijednostima!

Tajna žongliranja nije u hvatanju nego u bacanju!

Ali ne smijemo zaboraviti da ono što bacimo mora i da padne! Uvijek !

Lav ju

Chic Vanilica

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije