DogađajiKulturaLjudinajnovijeNaslovna vijestPojaveRadoznala Lola

Zašto je protiv ovog čovjeka pokrenuto preko 50 sporova? Zato što je DOBAR ČOVJEK

Juče smo okačili klip Miodraga Mihajlovića iz Kuršumlije, najvećeg cara u Srbiji.

Redakcija

Eko Straža / Instagram

Čoveka koji je pre 10 godina očistio korito reke Toplice. Sem toga Miodrag je očistio bezbroj puta samu Kuršumliju, napravio deci fudbalski teren i pokušao da napravi kej u Kuršumliji.

Jedan od najvećih apsurda društva je taj što je protiv njega pokrenuto preko 50 sporova. Čovek je platio preko 1.000.000 dinara kazni, za šta je morao da proda sve njive i stoku, jer je morao i da pošalje ćerku na studije.

Pogledajte prethodni post da sad ne bismo opet prenosili celu priču, ali i googlajte naći ćete o kome se radi.

Stupili smo u kontakt sa familijom, Miodrag se od silnog stresa razboleo, od čega tačno nećemo da spominjemo jer nije u redu prema porodici. Sem bolesti totalno je emotivno potonuo jer je počeo da veruje da je problem u njemu, a ne u sistemu. Verovatno ne razume da postoji još dobrih ljudi.

Sve u svemu, i ako čoveku više manjka podrške nego novca, porodica je jako finansijski propatila. Miodragu ne možemo da vratimo zdravlje, ali možemo da mu kompenzujemo bar deo kazni koju je platio jer je očistio NAŠU REKU ZA NAS.

Sa državom i sistemom ćemo se obračunati kasnije, Miodrag ne treba da čeka. Dosta nas je izrazilo želju da, ne da pomogne čoveku, već da mu vrati deo koji je platio za nas. Ako ima još ljudi koji su voljni ovo je broj računa:

Miodrag Mihajlović
170001056870600026
UniCredit Banka

Hvala svima, a veliki pozdrav za Miodraga i sve naše tihe heroje tamo napolju.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije