DogađajiLjudinajnovijePojaveRadoznala Lola

Povratak minimalizmu u novoj H&M kolekciji za proljetnu sezonu

Stigla je nova H&M Spring 2021 kolekcija.

Redakcija

Za proljeće 2021. H&M poduzima još jedan hrabar korak u svojim naporima za održivost, vodeći promjenu u modnoj industriji donoseći nove inovativne materijale poput Agraloop ™ Biofibre ™, koji se povećao u opsegu i količini koja se koristi od prvog predstavljanja u H&M asortimanu.

Uz nosivu kombinaciju sportskih elemenata i minimalističkih elemenata iz 90-tih, ključni predmeti uključuju cropp majicu s kapuljačom, slip haljinu s naramenicama na vezanje i detaljima sa strane te teksas prsluk bez rukava s prišivenim džepovima. Kolekcija H&M Spring 2021 biti će dostupna od 25. marta u trgovinama širom svijeta i online na hm.com.

Kolekcija crpi inspiraciju iz minimalističke nonšalantnosti 90tih i poigrava se volumenom i daškom lakih krojeva. Ključni komadi ove kolekcije su haljine koje su nosive u svim prilikama, majice bez rukava, sakoi, kratke hlače s elastičnim pojasevima, teksas hlače te proljetni kaput.

 

MINIMALIZAM S ODRŽIVIM POMAKOM

Nakon što je debitirao u H&M Conscious Exclusive AW20 kolekciji, Agraloop ™ Biofibre ™ sada je proširen do glavnih kolekcija, još jedan inovativan primjer kako je Conscious Exclusive dokazani inkubator za nove tehnologije i materijale. Pretvarajući otpad od usjeva hrane – u ovom slučaju otpad od konoplje od uljanog sjemena – u prirodno vlakno, Agraloop ™ Biofibre ™ može se naći u nekoliko komada, kao što su majice s kapuljačom i bez rukava te lagani kaput.

Ostatak kolekcije sadrži druge održive materijale, od kojih neki ostaju neobojeni, uključujući materijale poput organskog pamuka, teksasa i poplina te svježeg organskog lana koji odražava ambiciozni cilj H&M-a da do 2030. godine koristi samo 100% reciklirane ili druge materijale iz održivih izvora. Sveukupno, paleta boja je ujednačena i neutralna – bež, siva i crna – omogućujući na taj način mnoštvo ličnih kombinacija stila. Novu kolekciju potražite u H&M radnji u Delta planetu u Banjaluci.

N

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije