najnovijePreduzetništvo

Uz moje brendove do legendardnog italijanskog šminkera – FIAT 500 HYBRID

– Osmi val kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti –

Lola Magazin

Sarajevo 26.03.2021.g. –Nakon sedam uspješnih valova kampanje „Moji brendovi, naše vrijednosti“, Mercator kreće sa novim, osmim valom, s ciljem da dodatno promovišemo dobro poznate domaće, ali i regionalne brendove. Sa novim valom počinje i nova nagradna igra, u kojoj ćemo najsretnije naše kupce obradovati sa dva legendarna modela italijanske autoindustrije – Fiat 500 sa električnim pogonom.

Svoju poslovnu filozofiju smo usmjerili na naše potrošače,  neprekidno istražujemo njihove želje i potrebe, te oblikujemo programe i planove kojima će biti zadovoljni. Već treću godinu  kroz projekt „Moji brendovi“, njegujemo i nastavljamo uspješnu priču i saradnju sa domaćim i regionalnim dobavljačima, dodatno izgrađujemo imidž proizvoda, te smo razvili jedan sasvim novi sistem plasiranja proizvoda, i u konačnici, zajedno nagrađujemo najsretnije kupce za lojalnost.rekao je Haris Omeragić, direktor nabave Mercator BH.

 

Prateći svjetske trendove zaštite okoline, u novom, osmom valu kampanje „Moji brendovi, naše vrijednosti“, odlučili smo se za ove dvije izuzetno atraktivne nagrade, kojim  želimo nagraditi lojalnost naših kupaca, te jačati ekološku svijest i čovjekov odnos prema okolišu. Za Fiat 500 kažu da je najljepši mali gradski automobil, velikog karaktera, a ovaj put mi nagrađujemo sa dva modela na električni pogon, veoma prijateljski nastrojena prema novčaniku vlasnika, ali i okolini u kojoj živimo. – Izjavila je Martina Jakešević, voditelj projekata i kampanja Mercator BH.

Nagradna igra traje od 25. marta do 19. maja 2021. godine, a  učestvovati mogu svi kupci koji ostvare minimalnu kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više u Mercator prodavnicama, i sa minimalno jednim artiklom, koji je na policama i u katalogu označen oznakom „Moji brendovi“.

U narednom periodu, police svih Mercatorovih prodavnica će krasiti oznake proizvoda, sa posebnim naglaskom kupcima na njihove omiljene brendove, kao što su: Klas Zlatni puder, Eva bogata i zdrava riznica ribljih proizvoda, Violeta omekšivači, Faks tečni deterdžent i brojni drugi.

Pridružite nam se i vi u novoj nagradnoj igri,  odaberite proizvode sa oznakom „Moji brendovi“, podržite svojom kupovinom vaše omiljene brendove i možda baš vi osvojite ključeve legendarnog Fiata 500 Hybrid!

Vaš Mercator

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije