DogađajiKulturaLjudinajnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Zadivljujuća Angelina pustila kamere u dom: Nakon godina ćutanja otvoreno o djeci i ljubavi

Glumica je ekskluzivno za Vogue progovorila o intimnim detaljima svog života, a fotografijama snimljenima u njenom domu u Los Angelesu oduševila je obožavatelje.

Redakcija

Gloria

Foto: Business Insider

Jedna od najljepših žena na svijetu Angelina Jolie (45) vodi povučen život, rijetko glumi, a još rjeđe daje intervjue za medije, pogotovo otkako je 2016. pokrenula postupak razvoda od Brada Pitta (57).

Par je zajedno proveo 12 godina u vezi i dvije godine u braku, imaju šestoro zajedničke djece, a otkako je njihovom odnosu došao kraj, glumicu se u medijima spominje uglavnom kroz prizmu i nagađanja oko brakorazvodne parnice.

Osim što je otvoreno progovorila o odnosu s djecom, dopustila je i fotografu Craigu McDeanu da snimi i djelić njihovog doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

“Sjediti mirno nikada mi nije dobro išlo. Iako sam oduvijek željela imati puno djece, zamišljala sam se kao Jane Goodall, koja uz to putuje džunglom, nipošto to nisam zamišljala na neki tradicionalan način. Imam osjećaj kao da mi nedostaju sve vještine da budem tradicionalna majka koja je stalno kod kuće. Snalazim se jer su mi djeca poprilično izdržljiva i pomažu mi, ali uopšte nisam dobra u tome”, opisala je Angelina.

Glumica s bivšim partnerom Bradom Pittom ima 19-godišnjeg sina Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh te 12-godišnje blizance Vivienne i Knoxa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Pozitivna prema budućnosti

Jolie je otkrila da insistira na pozitivnom pogledu na budućnost, iako je priznala da ne zna je li trenutno baš potpuno sretna.

“Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško. Usredotočila sam se na ozdravljenje naše porodice. Krv koja se poput leda polako topi vraća se u moje tijelo. Veselim se pedesetima i osjećam da ću napraviti još jedan korak naprijed. Iako, neki dan smo bili na trambolini i djeca su me upozorila da moram paziti da se ne povrijedim, a ja sam pomislila: ‘Bože, nije li to smiješno? Bila sam akcijska glumica, a sada mi djeca govore da siđem s tramboline jer ću se povrijediti'”, našalila se glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Fotografiranje naslovnice i editoriala obavljeno je u Angelininoj vili u Los Angelesu vrijednoj 25 miliona dolara. Jolie na fotografijama izgleda fantastično, pogotovo jer je se posljednjih godina moglo vidjeti samo u svakodnevnoj odjeći u kojoj bi išla prošetati pse ili obaviti kupovinu.

Nekadašnja fatalna ljepotica priznala je da nakon razvoda solira, ali kako se čini ništa joj ne nedostaje. “Sretna sam što su u našem domu različite kulture i svi učimo jedni od drugih”, zaključila je Angelina Jolie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije