LjudiMedicinanajnovijeNaslovna vijestPojaveRadoznala Lola

Uzimala sam vijagru za žene nedelju dana

Nadala sam se da će me bar jedna od njih pretvoriti u nezasitnu, alavu seksualnu zverku.

Redakcija

Foto: Unsplash

Toliko mi se smučio moj poslednji dečko. Bila sam sa njim četiri godine i do treće je već moj libido nestao ko zna gde, valjda tamo gde je on mislio da je moj klitoris.

Nisam imala više snage da se uzbuđujem, on je znao da nisam imala snage da se uzbuđujem – čak je i naša čivava znala da nemam više snage da se uzbuđujem. Bila sam na piluli, što može da dovede da vaše telo u potpunosti odbija i pomisao na seks (do jaja kontracepcija, za racionalne).

Pri kraju naše veze, nismo se i bukvalno nikada karali, čak ni kada smo realno mrzeli jedno drugo, što je, ono, kao, jedino dobro vreme da se s nekim karaš. Sad kad razmislim, možda nismo ni morali da kupujemo tu čivavu da nisam bila toliko seksualno nezainteresovana. Imali bismo možda nešto drugo što bi nas povezivalo pored te male, drekave kučke.

Znate li šta bi mi olakšalo život u to mračno vreme? Velika, jaka doza vijagre. Ako radi matorcima kita mlohavijih od šake Endija Vorhola pri rukovanju, zašto ne bi i meni? Provela sam nedelju dana ispitujući sve vrste ženske vijagre koje sam uspela da nađem u nadi da će me bar jedna od njih pretvoriti u nezasitnu, alavu seksualnu zverku.

Jupi za vijagru!

PRVI DAN: Pink Venus Shot

Lubrikant sa ukusom trešnje koji, kao, odmah podiže libido. Hm. Baš kao što ima ukus tinejdžerskog seksa, sadrži i dvaput više kofeina nego šolja kafe, što mi je probudilo migrenu koja me je, ironično, onesposobila čak i za misli o seksu. Valjda ako te pušenje loži, onda možeš da je razmažeš po tvom tipu i da sve poližeš. Ali pazi da se ne zaneseš i nešto ne odgrizeš.

I to bi bili jedino seksualno zadovoljstvo koje bi bilo ko mogao da doživi od ovog. Verovatno bi bilo korisnije da sam prosula sadržinu u sudoperu, a iskoristila tubu kao dildo. Osetila sam se seksi otprilike kao da gledam goluba koji pokušavaja da siluje golubicu na krovu pogrebnog zavoda.

Ocena: 2/10

DRUGI DAN: Viafem

Viafem kapsule sadrže smešu osam biljaka, koje navodno jačaju dotok krvi i osetljivost vašeg damskog cvetića u međunožju. Na njihovom sajtu piše da ne treba uzimati Viafem ni pod razno ako niste raspoložene za seks, jer, izgleda da tvrde da će vas pretvoriti u nezaistnu nimfomanku, htele to ili ne.

Svidela mi se ta ideja, pa sam gutnula par komada, i odmah bila spremna da idem da se kezim tinejdžerima na osvetljenom klupskom podijumu. Nažalost, iako sam sa cimerkom planirala da izađem u klub u kome čak i nevinašce može da flertuje, sve je palo u vodu kada je ona odlučila da hoće da ostane kod kuće i gleda neku tupavu seriju koja joj je važnija od mog sekseksperimenta.

Umesto da smo otišle na kito-safari, gledale smo Američku pitu i neobjašnjivo sam se zagledala u Nađine plešuće sise. Kao što se moglo i očekivati, završila sam sama u krevetu, napaljena kao zverka. Mislim da ne mogu baš da krivim Viafem, cico, nisi ti kriva, ja sam.

Ocena: 6/10

TREĆI DAN: Gold MAX

Ne bih da vas izludim, ali Gold MAX jebeno razbija. Uzela sam dve tablete pre večere, i bez ikakvog upozorenja, moje telo je počelo da vrišti DA! a reka Nil mi je potekla u gaćicama. Zahvaljujući ovom čudesnom čudu, kresnula sam se prvi put za dva meseca. Jupi! Moj plen je rekao da sam “vlažnija od vidre”, što nekako smatram komplimentom.

Posle je zapao i ostavio me da se vrtim po krevetu cele noći, pokušavajući da ga “slučajno” probudim trljajući se o njega (veoma agresivno). Na kutiji piše da je Gold MAX kineska biljna mešavina i da, kao takva, nema “neprijatnih kontraindikacija”, ali sam imala osećaj da bi me, ako bih ga češće uzimala, pretvorio u silovateljku. Što je otprilike najneprijatnija posledica koju mogu da zamislim.

Ocena: 8.5/10 (-1.5 poena za nagon za silovanjem)

 

ČETVRTI DAN: Gold MAX (ponovo)

Odlučila sam da testiram moju hipotezu o silovanju. Nisam nikog silovala. Nisam ni morala, jer mi je novi prijatelj dozvolio da mu sipam malo u čaj. Gold MAX, najbolji si.

PETI DAN: Bai He Di Huang

Teta u kineskoj apoteci mi je rekla da je samo za devojke, ali ona laže. Internet istraživanje mi je otkrilo da je ovo u stvari za muškarce. Ali, svejedno, rod je društveni konstrukt, zar ne? Zato sam uzela i popila. Provela sam veče radeći na rođendanu jednog 21-godišnjaka, zaljubljujući se u prelepe bogate klince bez iole morala – baš kakve ih volim. Da količina kokaina koju vam nude određuje koliko feromona proizvodi vaše telo, onda bih sama bila feromon, ali i pored desetak poziva da odem u neku od fensi gajbi posle žurke, odlučila sam da se vratim kući.

U četiri ujutru me je probudio telefonski poziv mog bivšeg koji je hteo da prespava kod mene jer je propustio poslednji prevoz ka svojoj kući. Radoznala da oprobam efekte BHDH-a, pustila sam ga u krevet. Da li se moja sveopšta apatija prema ovom tipu pretvorila u nekontrolisanu žudnju za nostalgičnom kres-partijom? Ne. Je li mi lakše zbog toga? Nego šta je, ali to ne govori puno o tvojim svojstvima, Bai He Di Huang.

Ocena: 3/10

ŠESTI DAN: Španska mušica

Španska mušica sadrži kantaridin, što je za vas i mene naučno ime za otrovnu pišaćku nekih buba! Jupi! Ta mokraća bi trebalo da iritira vaš urinarni trakt i tako, na neki način, povećati tvoju želju za seksom. I pored toga što zvuči kao neka starinska metoda mučenja, to je, verovali ili ne, jedan od najstarijih i najpopularnijih afrodizijaka na svetu, pa ako je bila dobra srednjevekovnim likovima koji su spavali u blatu i jeli sopstvene bebe da se osete seksi, pomislila sam, biće dobra i za mene.

Danas je zabranjena u većini zemalja, ali šta sad, neću dozvoliti nekom tamo muškarcu da mi trubi kako mogu ili ne mogu da pripremim svoju vaginu za seks. Otišla sam u bar sa kolegama, ali nisam ni lajala, ni povraćala krvavu membranu ni na koga od njih: bolje je na to uticalo neko piće od jabuka. Odlično pakovanje, inače, moram da kažem.

Ocena: 2/10

SEDMI DAN: Magnum vino sa tonikom

U, čoveče, ovo sranje je do jaja. Pored najboljeg saundtreka za reklamu na svetu, Magnum vino sadrži alkohol (16 odsto) baš kao i “Seksualna vitalnost” u flaši, što je definitivno ono što je nedostajalo drugim vijagrama. Nažalost, i pored obećanja da će od mene napraviti “seks kraljicu plesnog podijuma”, ima ukus kao pepeo i smrt, i moraćete da zapušite nos i stisnete stomak dok ga pijete da biste izbegli trenutno povraćanje.

Pošto sam gutnula nekoliko boca, pokušala sam i nisam uspela da probodem moju cimerku, napravila kokice i zaspala na sofi.

Ocena: 3/10

ZAKLJUČAK: Kao posledica neviđenih glavobolja od previše kofeina (i nesrećni nedostatak udarca) rado ću saopštiti da je silovateljski vodopadni Gold MAX jasan pobednik. Samo napred i stiskaj!

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije