MedicinanajnovijeNaslovna vijestPraktična LolaRadoznala Lola

Dr. Plant: „Priroda kao lijek“

Savremeni način života i ubrzani ritam često prati neredovna, nutritivno siromašna prehrana, koju bismo svakako trebali obogatiti supernamirnicama (superhranom).

Redakcija

Supernamirnice sadrže  izuzetno visok nivo fitonutrijenata, koji imaju snažan pozitivan uticaj na naše zdravlje.

Dr.Plant vam predstavlja liniju organske zdrave hrane, vrhunskog kvaliteta

Organska superhrana vam može pomoći da poboljšate svoje zdravlje i kvalitet vašeg života, jer predstavlja odličnu hranu protiv starenja.

Dr. Plant za svoje proizvode koristi organski uzgojeno bilje iz srca prirode i  najsavremenije metode proizvodnje, koje garantuju očuvanje svih nutritivnih vrijednosti biljaka prilikom njihove obrade do finalnog proizvoda.

Potrebno je napomenuti da organska superhrana ne sadrži nikakve toksine, hormone, aditive, pesticide, hemikalije, boje za hranu itd. Na taj način ona predstavlja nešto između hrane i lijeka, jer može da pomogne kod različitih vrsta tegoba i bolesti, ali za razliku od sintetičkih lijekova nema nikakvih nuspojava.

Odvažite se probati neke od  supernamirnica koje su već stoljećima poznate u svijetu po svojim ljekovitim svojstvima i blagotvornim učincima na ljudsko zdravlje. Osim što pomažu našem organizmu predstavljaju i ukusan dodatak prehrani.

Dr. Plant proizvode možete pronaći u svim bolje snabdjevenim apotekama i na web shopu: www.pharmacy-bio.ba , a za više savjeta, zanimljivosti pratite Dr. Plant i na društvenim mrežama.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije