najnovijeNaslovna vijestRadoznala LolaZabavna Lola

Trendi vodič kroz najpopularnije proljetne tenisice

Prilagođeno vremenu u kojem se nalazimo, trendovi se ne smjenjuju vrtoglavo kao ranije, već nam modna scena servira samo one najpraktičnije i nosive modele u svim prilikama. 

Redakcija

Trebali bismo biti zahvalni, jer ćemo manje vremena provoditi tragajući i prateći šta je to sve novo u izlozima, a više uživati u danima i trenucima ispred nas. 

Iako je proljeće najljepša inspiracija za sve modele obuće, ove sezone dominirat će trendy tenisice, i to one iz nove #SenoritaxDeichmann kolekcije. 

Trendy patike dolaze u jedinstvenim dezenima, pastelnim nijansama i neodoljivoj čisto bijeloj boji koja je modni imperativ sezone. Svijetli tonovi će se jednako dobro uklopiti i uz elegantne, ali i casual lagane proljetne i ljetne kombinacije. 

Pastelne nijanse osim što će svaki otfit učiniti trendi i dominirajućim, sa sobom nose i dozu šarma i elegancije, te će učiniti da se i iznutra osjećate posebno. 

Za sve ljubitelje klasika, čisto bijele tenisice i dalje imaju svoje sigurno mjesto u srcu svakog ljubitelja mode! Bijele tenisice iz #SenoritaxDeichmann kolekcije potpuno su ženstvene i sa profinjenim detaljima u boji na peti ili đonu! 

Kombinirajući ove modele, pored udobnosti i originalnog stila, inspirisat će vas i na neke neobične kombinacije sa zanimljivim sportskim čarapama, soknama, trenerkama u jakim bojama, sportskim tajicama i topićima, lepršavim haljinama, ali i poslovnim odijelima. 

Nježni, elegantni i prirodni! Tako bismo opisali nove Deichmann trendove i #SenoritaxDeichmann kolekciju tenisica. 

Izazova je mnogo, ali u jedno smo sigurni, da će vaše proljetne kombinacije donijeti onu željenu promjenu koju ste trebale. 

Neka vaš #NextStep bude u tenisicama, koje već sada možete pronaći u svim Deichmann trgovinama širom BiH, i na www.deichmann.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije