FantastičnonajnovijeNevjerovatnoZabavna Lola

Ples ovih ljudi će vas ODUŠEVITI!

Pošte Srpske su se pridružile svjetski poznatom plesnom izazovu Jerusalema.

Piše: Saša Leper

Foto: 24sedam

Želeći da ovaj teški period pun restrikcija, neizvjesnosti i raznoraznih strahova uljepšaju ne samo sebi, nego i svojim sugrađanima i široj zajednici, da bar na nekoliko trenutaka razbiju rutinu i pokažu vedar duh i optimizam, radnici Pošta Srpske odlučili su se pridružiti globalnom svjetskom izazovu i – zaplesali.

Muzička podloga je upravo pjesma Jerusalema, po kome kompletan ovaj planetarno popularan izazov i nosi ime. Ova house kompozicija je inspirisana gospel muzikom čiji je autor je južnoafrički producent Master KG, a izvela ju je pjevačica i kantautorka Nomcebo Nothule Nkwanyana.

Jednostavnog teksta i zaraznog ritma, Jerusalema je putem društvenih mreža obišla svijet brzinom svjetlosti, a #jerusalemachallange postao vid borbe protiv pandemije, trenutak rasterećenja i nade, zajedništva i optimizma.

Kao i nebrojeno mnogo puta ranije, pokazalo se da muzika i ples premašuju sve granice i imaju tu moć da među ljude unesu zajedničku pozitivnu energiju, dobro raspoloženje i makar trenutno rasterećenje od problema, koje nam je, složićete se, u ovom periodu borbe protiv koronavirusa potrebno i više nego inače. Radnici Pošta Srpske su prepoznali sve ovo i veoma neočekivano se pridružili izazovu kako bi razvedrili kako i svoj kolektiv tako i širu zajednicu. Čak 40 njih je mjesec dana vrijedno vježbalo koreografiju putem koje su prikazali proces rada njihovog Preduzeća, ali i duh zajedništva i obilje pozitivne energije i razigranosti.

Nedavno je objavljen i video spot, pa rezultate njihovog predanog truda možete pogledati i sami. Možda i vas i vaše prijatelje ili kolege inspirišu da se pridružite ovom plesnom izazovu i odlično se zabavite.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije