LjudiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojave

Svjedok o podvođenju maloljetnica u Jagodini iza kojeg navodno stoji Palma

O podvođenju žena i maloljetnih djevojčica u Jagodini svjedoči bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, iza kojeg, kako tvrdi stoji Dragan Marković Palma.

Redakcija

m.cdm.me

Sve to se dešavalo na žurkama koje su u hotelu organizovane. On je, kako navodi, odlučio da progovori o podvođenju, nakon posjete potpredsjednice SSP Marinike Tepić Jagodini, koja je njegovo svjedočenje objavila juče na konferenciji za medije, piše Nova.rs.

On u videu koji objavljuje Nova.rs objašnjava na koji način je sve organizovano, ko je sve znao za podvođenje maloljetnica i ko je sve prisustvovao iz vlasti takvim žurkama.

“Nakon Marinikinog gostovanja u Jagodini, kao muškarac i roditelj, koji zna šta se dešava, riješio sam da ispriča taj deo mog rada za Markovića. Ne mogu reći gospodina, zato što to svakako nije. Radio sam u hotelu Končarevu, a zna se ko stoji iza fiktivnog vlasnika tog hotela. To je Markovićev hotel”, navodi svjedok, da bi zatim objasnio šta se sve događalo u pomenutom objektu.

“U tom hotelu nakon raznoraznih žurki na kojima su pjevale naše estradne zvijezde, taksijem iz Beograda, posredstvom raznih likova su dovožene djevojčice. Po mom slobodnom uvjerenju imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili sa njim su bili njegovi koalicioni i poslovni partneri.

Znalo se da posle takvih žurki te djevojčice idu sa njim ili sa njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih djevojčica. Njegove hostese su nagovarale te djevojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja vjerujem da su to traume za tu djecu”, rekao je on.

Dragan Marković Palma je srpski privrednik i političar, osnivač i predsjednik stranke Jedinstvena Srbija, te dugogodišnji gradonačelnik Jagodine i narodni poslanik u Skupštini Srbije.

On se oglasio se nakon konferencije potpredsjednice Stranke slobode i pravde, navodeći da je Tepić iznijela laži, te da će zbog toga morati da ide, kako kaže, u zatvor.

Marković je u saopštenju iznio niz uvreda na račun Tepić, navodeći da čeka “prugasto odijelo” zbog toga što je, kako kaže, lagala.

Preuzeto sa: m.cdm.me

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije