AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Venera konjunkcija Uran kvadrat Saturn: Je li ovo moja sigurnost?

„If you can’t figure out where you stand with someone it might be time to stop standing and start walking.“

I tako i u svim situacijama…

Jelena Puhalo

Dolazi nam period napuštanja. Sunce, Merkur i Venera su u Biku i svi idu na Urana i kvadrat sa Saturnom. Imamo lične planete u izazovnim aspektima sa dvije planete koje nas usmjeravaju na razlaz, raskid, prekid, iseljenje, napuštanje, prebacivanje, ukidanje…možemo tako do sutra, ali šta bi se to moglo napustiti.

Bik je zemljani znak, obično jako orjentisan na novac, zaradu, kao i sve druge vrste sigurnosti. I narednih dana dolazi ono vrijeme kada mijenjamo dosadašnje postulate sigurnosti.

Mnogi će se mučiti finansijama ili bar donositi neke nove odluke u okviru poslova koje vode. Ovo su i periodi nekih nepredviđenih troškova sa tehnikom i tehnologijom, kupovina novih uređaja, kvar kod starih i tako ukrug, ali da vidimo mi šta ćemo sa Venerom.

Ove godine kada bilo šta uđe u Bika, Vodoliju, Lava ili Škorpiju imaćemo udar Urana iz Bika i Saturna iz Vodolije. Dakle T-kvadrat. Periodi preloma, sezonski periodi kada nešto završava, i mora nastaviti u novom obliku.

Ako uzmemo u obzir da je kompletna godina u simbolu tri kvadrata između Saturna i Urana, možemo naslutiti već kako će sve to izgledati. Imaćemo četiri velika životna presjeka.

Kada kažem životna mislim i unutrašnja i spoljašnja, možda oba možda jedan, ali svaka sezona će nas uvesti u jedan novi kraj nečega.

Prvi prelom bio je kraj januara i početak februara, sada ćemo imati drugi, treći dolazi negdje na ljeto i četvrti je jesenji.

Savjet je da duboko udahnemo i završavamo sve što se završiti mora. A obično sve ove godine što završi biće u cilju dobijanja veće slobode, ali niko ne kaže da će biti lagano.

Naizgled potrebne i savršene stvari ne moraju to i biti, dobro to zapamtite.

Ako osjetite duboku tugu, potištenost, strah, to su sve normalne stvari kada Venera dođe u ovakvu kombinaciju. Neka vrsta nezadovoljstva je neminovna, ali izgleda da nekada tako i mora…

Ljub ljub

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije