AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Horoskop: Ko je još planirao da odmara? Neće to ići baš tako.

„Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.“

Jelena Puhalo

Ko je još planirao da odmara?

Neće to ići baš tako.

Ako me neko pita kako da opišem 2021. godinu, reći ću mu pogledaj poslovicu gore. Do ovoga gorgeous još većina nas nije stigla, rekla bih da smo svi negdje u hard-messy stanju.

I ovaj tekst posvećujem obnovi jedne tematike koju smo pokrenuli još u 2020, a potpuno počeli živjeti ove godine. To su čvorovi na osi Blizanac-Strijelac koji su dočekali kvadrat Saturna u vazduhu i Urana u zemlji.

I šta je onda ovo vrijeme koje imamo iza sebe?

Splet nepredviđenih okolnosti, iznenađa, razilaženja, preseljenja, odlazaka dragih ljudi i manje dragih iz života, suočavanje sa zapuštanjima sebe na fantastičan način, ali i novih odnosa koji su protresli kao zemljotres život i još ga protresaju.

Dvadeset i šestog maja na redu je velika totalna lunarna eklipsa na osi Blizanac-Strijelac i uvijek na mjesec od tih eklipsica krene nešto da se zakuhava, ubrzava, zahuktava. Naravno da će velika tema biti sloboda kretanja za kojom  mnogi već dugo vape.

I negdje do 10.06. kada ćemo imati solarnu eklipsu i kada će započeti nešto novo na ovom planu. Dakle, mnogo nerviranja očekujte u vezi sa putovanjima.

Znam, nije utješno, ali možda je vrijeme da se spremimo da dok južni mjesečev čvor ne izađe iz znaka Strijelca, a on je znak dalekih putovanja, avantura, odlazaka, a to će biti tek na kraju 2021. nema nekih velikih pomaka na planu putovanja.

Biće pojedinačnih oslobađanja ili popuštanja, ali do kraja godine situacija je uglavnom ograničavajuća. Takođe, s obzirom da se bavimo ciklusima i da Saturn u Voodliji koji izmeđuostalog simboliše socijalno distanciranje, zatvaranje, socijalna ograničenja moramo biti svjesni da napušta ovaj znak tek na kraju 2022. godine…dakle, saberite dva i dva…još ćemo malo sačekati.

Ljubim vas

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije