DogađajiLjudinajnovijeNaslovna vijestPojaveRadoznala Lola

Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovo zajedno!

Posle skoro 20 godina.

Redakcija

https://www.elle.rs/galerija/75041/lifestyle/celebrity/31147-jennifer-lopez-i-ben-affleck-ponovo-zajedno.html

Foto: TimeMagazine

Mesecima smo nagađali šta se dešava između JLo i Alexa Rodrigueza – emotivno zasićenje, odvojene karijere, ili pak Alexova preljuba? Da smo vam pre samo mesec dana, kada se par rastao, rekli da je zapravo u pitanju pomirenje Jennifer Lopez i Ben Afflecka, ne biste nam verovali, ali… čuda se dešavaju.

Nakon ponovnog susreta, bivši verenici odleteli su u Montanu na odmor, što dalje od očiju javnosti, a izvor blizak paru izjavio je da su srećni jer ponovo provode vreme zajedno. Prvo su viđeni ispred njenog doma u Los Anđelesu, zatim u vožnji gradom, a onda i na zajedničkom putovanju.

”[Jennifer] je provela nekoliko dana sa Benom van grada. Imaju jaku vezu. Sve se odigralo brzo i intenzivno, ali Jennifer je srećna”, rekao je izvor za magazin People.

Pretpostavka je da su varnice sevnule još prošlog meseca kada je Affleck u intervjuu za InStyle prokomentarisao njenu naslovnicu: “Zašto izgleda isto kao 2003. godine, a ja nekako izgledam kao da imam 40… u najboljem slučaju?” našalio se, na šta je Lopezova odgovorila: “Nemam nikakve tajne [lepote] osim JLo Beauty – i dajem ih svima uz svaki proizvod. Ben je smešan! I on i dalje izgleda dosta dobro”.

Ubrzo nakon toga oboje su prisustvovali koncertu VAX LIVE: The Concert to Reunite the World, a sve ostalo, iz ove perspektive, bio je logičan sled.

Podsetimo se, ovaj par se verio 2002. godine, te odgađao venčanje sve do 2004. kada se zvanično rastao.

A da li će se JLo konačno ponovo udati i to za bivšu ljubav, ili je sve ovo kratkotrajna avantura – ostaje da vidimo.

Pogledajte najlepše trenutke ovog para.

 

Izvor: Elle.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije