Lole iz komšilukanajnovijeO kulturiO ljudima

Svi detalji nove sezone mega hita ‘Emily in Paris’ su otkriveni!

Započelo je snimanje druge sezone Netflix hita kojeg ujedno obožavamo i mrzimo.

Redakcija

Fashion.hr

Foto: Variety

Nakon prve sezone koju je u samo mjesec dana pogledalo više od 58 miliona domaćinstava širom svijeta, Emily in Paris vraća se na male (Netflix) ekrane s novom sezonom.

Nastavak priče o mladoj Amerikanki Emily koja je odlučila svoju karijeru u svijetu marketinga izgraditi u Parizu potvrđena je još u novembru prošle godine, a sad znamo sve detalje i šta očekivati s novim epizodama.

Ako ste dali priliku seriji ‘Emily in Paris’ onda se dijelite u jednu od dvije grupe– ili ste je obožavali ili mrzili (i poskrivećki odgledali).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)


Upravo je ova serija podijelila gledatelje kad je prošle godine doživjela svoju premijeru na Netflixu.

Nakon velikog uzbuđenja da ćemo imati priliku ugledati inačicu Carry Bradshaw za nove generacije, uslijedilo je razočaranje, a s njom i velika popularnost serije.

Naime, upravo je ta serija uspjela nemoguće – koliko god smo prigovarali djetinjastim scenama, donekle nerealnom prikazu pariškog mentaliteta i života sve dok glavna protagonistica uspijeva u kratkom roku briljirati u poslu iz snova i zaljubiti se na totalno francuski način, bili smo prikovani uz ekrane i gutali epizodu iz epizode.

Nakon što je sezone završila, gunđali smo kako je serija totalan gubitak vremena ali istovremeno iščekivali drugu sezonu.

E pa upravo je druga sezona započela sa snimanjem prije nekoliko dana i ovo je sve što znamo. Prema riječima kreatora serije, Darrena Stara, Emily će ove sezone biti barem malo manje iritantna.

„Emily će više obgrliti Pariz i pariški način života. Kad je tek prvi put došla, dali smo joj ‘free pass’, no u drugoj sezoni suočit će se sa stvarnim problemima”.

Iako se epizode još uvijek aktivno pišu i razrađuju, fokus će i dalje biti na ljubavnom trokutu između Emily, Gabriela i Camille. Kako će se njen privatni život zakomplikovati neprestano važući između prijateljice i ljubavnika, skrivanja i istine, Emily će i u profesionalnom životu morati dobrano zagristi.

Kako govore scenaristi, odrašće na grubi i brzi način kako to samo Pariz može prirediti, no naposljetku zbog toga postati snažniji, bolji i kompleksniji lik.

Takođe, njena prijateljica i talentovana pjevačica Mandy biće dio stalne postave i ove sezone.

Naravno, tu je i sjajan lik Sylvie, direktorice marketinške agencije i ostatka likova iz prve sezone koji su cijeloj seriji udahnuli prijekopotrebnu svježinu i prepoznatljivost.

U drugoj sezoni možemo očekivati veću isprepletenost glavnih i sporednih likova stoga postaje jasno kako će i ova sezona privući veliki broj gledatelja, a ne sumnjamo i komentara.

Što se tiče samog datuma premijere druge sezone, još uvijek se čeka službena potvrda. No ako je suditi po početku snimanja i šuškanjima, možemo je očekivati do kraja godine.

 

Izvor: Fashion.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije