DogađajiMjestanajnovijePojave

Zašto je fotografija Angeline Jolie s pčelama obišla internet?

I oni koji vole i oni koji ne vole lik i djelo Angeline Jolie jako dobro znaju da je ona jedna od rijetkih poznatih osoba koja se svojim resursima bori za promjene u svijetu.

Redakcija

buro247.hr

Od aktivizma do usvajanja djece i podizanja svijesti o raku dojke. Jedna od stvari koje su joj bliske srcu i za koje se zalaže jest ekologija, a to je dokazala i danas s fotografijom koja je obišla internet.

Nedavno se uključila u akciju “Žene za pčele” koja je zajednički projekt UNESCA i Guerlaina pokrenut s misijom da se podrži o obuči 50 ženskih pčelara, napravi 2500 košnica i stvori 125 miliona pčela do kraja 2025. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели National Geographic (@natgeo)

Kako bi privukla pažnju javnosti na važnost ove teme, odlučila je napraviti mini kampanju u saradnji s magazinom National Geographic.

Stala je pred objektiv Dana Wintersa koji ju je fotografirao po uzoru na legendarni rad Richarda Avedona . Kako bi uspio u svom cilju, Winters je angažovao stručnjake koji su proizveli iste feromone korištene na setu prije 40 godina koje je rasporedio po Angelininom tijelu.

Fotografija Angeline Jolie s pčelama danas je obišla internet (фото 1)

Glavne tačke na tijelu za privlačenje pčela su bile natopljene s više feromona, a svi osim glavne zvijezde su na setu nosili zaštitna odijela.

Angelina je punih 18 minuta stajala mirno i nije zaradila niti jedan ubod, a fotografija ima preko milion lajkova u samo nekoliko sati. Pažnja je dobijena, nadamo se i poenta priče.

Preuzeto sa: buro247.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije