najnovijeNaslovna vijestRadoznala LolaVauZabavna Lola

Zara Beauty – što nam donosi prva make-up kolekcija popularnog brenda

Popularna Zara lansirala je inovativnu beauty kolekciju koja nam donosi make-up proizvode za usne, lice, oči i nokte

Prenosimo: Redakcija

zena.rtl.hr

Popularni španjolski high street brend Zara dominira modnom scenom već godinama, a sada su se odlučili okrenuti i beauty tržištu. Nedavno je Zara predstavila svoju prvu beauty kolekciju koju već možeš kupiti na njihovom online shopu, a ovo je zapravo odlična prilika da osvježiš svoju kozmetičku torbicu za nadolazeće ljetne dane.

Ova nevjerojatna kolekcija sadrži mnoštvo make-up proizvoda – za oči, usne, lice i nokte, a svi proizvodi dolaze u upečatljivim nijansama. Svi proizvodi kreirani su s velikom pažnjom, ne sadrže štetne sastojke i nisu testirani na životinjama.

Kako naglašava Diane Kendal, poznata vizažistica te kreativna direktorica Zara Beauty brenda, ova je kolekcija eco-friendly, a cijene su vrlo pristupačne. Prihvaća raznolikost pa će u Zarinoj beauty kolekciji baš svatko moći pronaći nešto za sebe, bez obzira na spol ili boju kože.

Za potrebu lansiranja ove kolekciju, napravljena je i serija različitih lookova koju je osmislila Diane, a snimilo ih je 9 vrlo talentiranih fotografa.

Zanimljivo je spomenuti kako su proizvodi prilagodljivi pa se tako pojedine nijanse sjenila i rumenila mogu miješati kako bi ih svatko mogao prilagoditi sebi i osobnim preferencijama, a pakiranja su namijenjena višekratnom punjenju. Riječ je o pametnom dizajnu kojeg je osmislio kreativni direktor Fabien Varon, a objedinjuje načela luksuza i umjetnost inovacije. Make-up proizvodi dolaze u jednostavnom, ali elegantnom pakiranju koje će se svakome svidjeti.

Pogled na Zara Beauty kolekciju, kao i neke od najboljih proizvoda koje bismo voljele isprobati donosimo u nastavku.

Ruževi za usne

U kolekciji su dostupne četiri različite vrste ruževa za usne – Ultimatte Matte, Cult Satin, Tinted Balm i Demi Matte. U ponudi je i sjajilo za usne, a svi proizvodi dolaze u mnoštvo različitih nijansi.

Rumenila

Voliš li nositi rumenila, u Zarinoj ćeš beauty kolekciji pronaći mnoštvo zanimljivih proizvoda za kreiranje savršenog make-up looka. Osim rumenila, tu su i bronzeri dostupni u 9 nijansi te highlighteri koji su dostupni u 2 nijanse.

Šminka za oči

Od make—up proizvoda za oči, dostupne su palete sjenila, zatim mono sjenila u prahu, pigmenti u raznim bojama i tuš za oči u crnoj boji.

Lakovi za nokte

U ovoj razigranoj kolekciji osobito se ističu lakovi za nokte koji dolaze u čak 39 upečatljivih nijansi idealnih za sve prigode.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije