Hrabra LolaLolitetinajnovijePreduzetništvo

Online poklon shop koji ćete OBOŽAVATI!

Mnogi će se složiti da je odgovor negativan, a razlog tome je upravo činjenica jer smo ih dobijali na poklon, kao nagradu ili su nam ih tetke krišom davale čak i prije jela.

Redakcija

Foto: Facebook

Bilo kako bilo, ono što dobijamo od dragih ljudi zaista ima veću vrijednost!

Pokloni su uvijek u modi – kao znak ljubavi, poštovanja, obilježavanja određenog događaja ali i sjajan način da obradujemo nekog bez povoda.

Ipak, ubrzanost modernog načina života ili nedostatak inspiracije mogu biti čest razlog da nam treba pomoć baš pri odabiru kreativnih poklona za one koje volimo.

Tako je nastao Gift Shop Ana.

Osnovala ga je Jelena Pećanac, supruga i majka djevojčice od 18 mjeseci, koja je pokretačka snaga i inspiracija, te zato baš i gift shop nosi njeno ime.

Svi koji su iskusili rad od kuće sa malim djetetom znaju da je to nekad gotovo neizvodivo, ali ipak, ljubav prema tome što Jelena radi i želja za realizaciju ideje nije joj dala da odustane i tako svaki dan vrijedne ruke Jelene, uz osmijeh male Ane, pripremaju poklone za razne prilike: Od rođendana, preko krštenja do svadbi. I svaki je s ljubavlju napravljen.

Gift Shop nudi personalizovane poklone baš po svačijoj mjeri. I ono što je najvažnije: Možete vi reći šta želite da bude u poklonu, a Jelena će se potruditi da to izgleda nesvakidašnje!

Ukoliko želite jedinstveno rješenje, poklon koji će biti ugodan oku, ali oduševiti i čulo okusa, pronađite ih na Instagram profilu @giftshopana ili Facebook Gift Shop Anna.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije