najnovijeNaslovna vijestSponzorisano

Najpoželjnije kombinacije sandala i torbi za plažu – po SJAJNIM cijenama

Maštanje o idealnom ljetnom odmoru van torbe, a u torbu pasoš, najljepše kombinacije i omiljene sandale u kojima ćete uživati jednako kao i u morskom zraku i slanoj vodi.

Redakcija

Mnogo je razloga zašto ovo ljeto treba da bude vaše najljepše vrijeme u godini, u najljepšim outfitima, uz potpuni osjećaj slobode, uživanja, udobnosti i odmora u pravom smislu riječi.

Cijena sandala je 29,90 KM

Cijena torbe 29,90 KM

Kako bismo upotpunili užitak, odabrali smo najpoželjnije kombinacije trendi i udobnih sandala, ali i torbi koje ćete rado nositi ovog ljeta. Posebno na plaži.

Cijena sandala 59,90 KM

Ljetne boje, dezeni, udobnost koja poziva na duge šetnje plažom, noćne žurke i ples do ranih jutarnjih sati, so i vjetar u kosi, sve je to inspirisalo i neke od najpoznatijih brendova obuće i asesoara, da nam u ovoj sezoni donesu najljepše modele i kombinacije za sunčane dane koji nam dolaze.

Cijena torbe 39,90 KM

U Deichmannu smo pronašli sve što čini savršenu kombinaciju na plaži, ali i u svakodnevnim aktivnostima, te spojili neke od favorita sandala i torbi koje već danas možete pronaći u njihovim trgovinama širom BiH, i na www.deichmann.com.

Cijena sandala 29,90 KM

Cijena torbe 39,90 KM

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije