DogađajiLjudiMjestanajnovijeNaslovna vijestPojave

Šenon Doerti se fotkala bez šminke kako bi devojkama skrenula pažnju na bitnu temu koje mnoge nisu svesne

Glumica Šenon Doerti je na Instagramu objavila fotku bez šminke i sve žene podsetila na važnu stvar koju smo nepravedno stavile u drugi plan.

Redakcija

noizz.rs

Njeni pratioci su oduševljeni načinom na koji se osvrnula na to da je gledajući filmove primetila kako je sve manje prirodnih devojaka.

– Gledajući filmove večeras, primetila sam da postoji malo ženskih likova s kojima bih se mogla povezati. Znate, žene bez filera, bez botoksa, bez liftinga lica. Žene koje su prihvatile svoje lice i iskustvo koje ono pokazuje – započela je Doerti u opisu objave na Instagramu.

Ona je tokom teških zdravstvenih problema sa kojima se dugo bori shvatila da smo kao ljudi mnogo više od onoga što se vidi na prvi pogled i naučila da prihvati sebe takvu kakva jeste.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ShannenDoherty (@theshando)

– Preživela sam mnogo. Da, rak, ali i više od toga. Sad prihvatam sebe. Konačno. Gotovo je sa percepcijom lepote kakvu guraju Holivud i magazini i pokušavaju nas uvući u to. Želim da vidim žene poput mene. Žene poput nas – zaključila je.

Bilo bi dobro kad bi sve žene naučile da vole sebe bez potrebe da se menjaju jer samopouzdanje i zadovoljstvo dolaze iznutra, pa nema nužno potrebe da nešto spolja menjamo kako bismo to osetile. Šenon je jako dobro objasnila tu poentu i tako održala važnu životnu lekciju svima i podsetila ih na ono što je zaista važno.

Glumici je pre šest godina prvi put dijagnostikovan rak dojke, a dve godine nakon toga objavila je kako je u remisiji. Ipak, u februaru 2020. godine otkrila je kako joj se rak vratio i napredovao do četvrte faze.

Preuzeto sa:  noizz.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije