najnovijeZabavna Lola

Slovenačka muška striptiz grupa zbog povećane potražnje traži nove plesače. Šire tržište na Srbiju

Kada je Demi Mur, dečačka simpatija predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zaludela muškarce širom sveta svojom ulogom u čuvenom filmu „Striptiz“ svi su pomislili da je ovo zanimanje rezervisano isključivo za muške razuzdane zabave.

Redakcija

luftika.rs

Muški striptiz na Balkanu nije prihvaćen kao u ostatku Evrope. Međutim, da posla ima mnogo i da se od njega može lepo zaraditi svedoči osnivač muške striptiz grupe iz Slovenije „Total Knockout“.

Riki se ovim poslom počeo baviti pre 15 godina, kako kaže, iz zezanja na studentskim žurkama, a onda je shvatio da bi od ovog posla mogao vrlo lepo da živi. Posao ove grupe patio je tokom pandemije, a sada se nastupi zakazuju jer su se, tvrdi, ljudi zaželeli dobrog provoda.

– U početku sam radio solo nastupe, ali zbog velike potražnje sam odluči da okupim još plesača. Pre pandemije smo puno nastupali, na privatnim zabavama poput rođendana i devojačkih zabava, ali i u klubovima i barovima gde se organizuju ženske večeri – započeo je razgovor Riki za portal 24sata.hr.

Foto: Total Knockout

Obično nastupaju na zabavama koje organizuju mlađe žene, a jednom su angažovani za rođendan jednoj neobičnoj bakici.

– Često nastupamo na proslavama 18. rođendana, no jednom prilikom smo plesali na žurci organizovanoj za gospođu od 85 godina – objašnjava Riki, navodeći da na proslavama gej muškaraca ne nastupaju.

Foto: Total Knockout

Njihovi nastupi sastoje se od erotskog skidanja bez vulgarnosti i mađioničarskih trikova, a obično su namenjeni iznenađenju za slavljenicu. Riki kaže da se i druge prisutne gošće uvek dobro provedu.

– Slavljenica nije sve vreme u centru pažnje jer ne želimo da joj bude neugodno.  Kad nas cure vide, najčešće se totalno raspamete, vrište i luduju. Ima i sramežljivih devojaka, ali uvek se opuste za vreme nastupa – navodi Riki.

Za nastupe imaju devet različitih odevnih kombinacija među kojima su maske vatrogasca, gangstera, kauboja, doktora, vampira i  naravno policajca, koja je najtraženija. Za svaki kostim muzika i koreografija su drugačije, a nakon nastupa momci ostanu na piću i fotografisanju ukoliko devojke to požele.

Foto: Total Knockout

Potvrđuje glasine da striperi i striptizete dobijaju nepristojne ponude nakon nastupa, ali uverava da se na njima uvek ljubazno zahvali jer želi da ostane potpuno profesionalan.

– Lagao bih kad bih rekao da nema toga, ali treba ostati profesionalan. Takve ponude uvek znače da je posao dobro odrađen. Jednom je na privatnoj zabavi, plesača dočekalo jedanaest devojaka u toplesu, pa možete zamisliti kako je nekada teško odraditi nastup profesionalno do kraja. Nije nam lako – žali se striper.

Foto: Rok Kutin

Zbog povećane potražnje nakon otvaranja do kojih je došlo zbog koronavirusa, ova grupa u potrazi je za pojačanjima.

– Momci, javite se i sigurno nećete zažaliti ako se prijavite – kaže Riki i pojašnjava koji su to uslovi za zainteresovane plesače.

– Važno nam je da su momci opušteni i da imaju istrenirano telo, ali i da nisu bodi bilderi. Moraju imati lepo lice i osećaj za ritam – opisuje ovaj Slovenac idealnog kandidata.

Dodaje da se svi plesači iz “Total Knockouta” hrane zdravo i treniraju. Uvežbavaju i koreografije, a kako bi bolje izgledali često su im na rasporedu i depilacije. Uz posao erotskog performera, Riki vodi miran život i u srećnoj je vezi.

Foto: Total Knockout

Voli putovati, upoznavati nove ljude i pročitati dobru knjigu. Kaže da mu devojka nije ljubomorna jer zna da on svoj posao radi profesionalno i “sa srcem”.

Ovaj mladi momak ima planove za budućnost.

– U budućnosti se vidim kao menadžer grupe “Total Knockout” koja će zabavljati žene i devojke na području Srbije, drugih zemalja bivše Jugoslavije i Evrope – otkrio je Riki.

Preuzeto sa: luftika.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije