najnovijeNaslovna vijestRadoznala Lola

Wow! Sada na Japodskim otocima možete noćiti u prozirnim kupolama koje garantuju nezaboravan odmor

Ova turistička destinacija smještena nedaleko od Bihaća, u naselju Raič, krade simpatije turista iz BiH, ali i cijelog svijeta već godinama. 

Redakcija

bonjour.ba

Foto: bonjour.ba

Pet prekrasnih unskih otoka povezani su drvenim mostićima, a uz smaragdno zelenu rijeku, uživat ćete u zelenilu te brojnim aktivnostima koje nude u bilo koje doba godine.

Tradicionalno uređen restoran s domaćim gastro specijalitetima, rafting, vikendice, glamping noćenja ili istraživanje endemskih vrsta i domaćih životinja, ovo mjesto ima posebnu energiju i poziva na istraživanje.

Da posjeta ovoj prekrasnoj prirodnoj destinaciji bude još magičnija, kao dio svoje ponude dodali su i prozirne kupole koje će noćno promatranje zvijezda, ali i jutarnje buđenje učiniti još posebnijima.

Kupola krije i mini terasu, sakrivena je od znatiželjnih pogleda i kreira sanjarsku, romantičnu atmosferu kojoj poseban šarm daju zvuci rijeke Une u pozadini.

Kako su istaknuli na svojim mrežama @japodskiotoci već sada možete rezervisati svoje noćenje putem Vibera na broj +387 63 14 14 14 i kreirati nezaboravne ljetne uspomene.

Ne sumnjamo da će biti dio brojnih posebnih trenutaka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Japodski otoci (@japodskiotoci)

Preuzeto sa: bonjour.ba

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije