AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Mars u Lavu: Vrelina ovoe!

Iza nas su dvije eklipse.

Mars u Raku. Još smo u retro Merkuru i kvadratu Saturna i Urana.

Jelena Puhalo

Sve još šteka.

Svugdje kasnimo.

Ljudi ginu i umiru iznenada, dešavaju se napadi i nenadani događaji.

Manje objavljujemo, naročito nešto što se piše. Naročito smo stopirali neke naše ustaljene rituale koji su u vezi sa administracijom, pisanjem.

Ukoliko čekamo neke papire da se srede, neće to prije 21. Juna.

Borimo se za mentalni mir, ali šipak. Hiljadu i jedna greškica svuda oko nas, a kontrolfrikovi u neverici.

Kako misliš ne mogu da predvidim sljedeći korak?

Ali, evo je bar Mars ušao u Lava. Predivni, gizdavi Mars u Lavu.

Inače, Mars se fantastično osjeća u ovom znaku, recimo potpuno suprotno od onog u Raku i ovih dana osjetićete porast morala, snage, volje, radosti, klasika koju mi astrolozi najavimo svaki put poslije transfera Marsa iz Raka u Lava je porast temperature, prekid kiša, dug period sušnog perioda, ovo je vrelina i žarskost Lavljeg Sunca.

Onako na najjače vrijeme za planiranje ljetovanja, odlazak na more,  negdje gdje lupa sunce svom svojom snagom.

Ovo je trošenje snage i novca na luksuze, luksuzna putovanja, robu, upotreba energije u neke velike stvari i grandiozne planovi i projekte, vrijeme da se dobro uradi i zaradi.

Jedini problem koji nam dolazi je kraj ovog mjeseca kada ćemo imati kvadrat Marsa i Urana i opoziciju Marsa i Saturna i ovo je zaustavljanje planova onako kako smo  ih sebi namijenili.

S obzirom da tada putujem na more, ja ću sigurno imati ozbiljnih problema da to implementiram, gomilu stresa u vezi sa odlaskom, što ćemo još vidjeti kako će se manifestovati.

Krajem mjeseca čuvajte se opekotina, padova, lomova, sunčanica, upozoravam vas stalno da je sad problem šta god da uđe u fiksne znake, dolazi u kontakt sa Saturnom i Uranom i tu je bum bum.

Mnogo tvrdoglavosti, mnogo neplaniranih situacija, osporavanja nekih planova, mnogo blokada, posebno odnosi Marsa i Saturna.

Ali generalno, kakve god aspekte imao Mars u Lavu je onaj rojaliti Mars, onaj koji voli velike prostore, skupa ljetovanja, ljepotu u svemu, performans i zlato, ono što prosječan narod zove bahaćenje.

Lavovi znaju o čemu govorim…

Ljub ljub

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije