najnovijeZabavna Lola

Draga J.Lo, dosta je više, prestani birati tipove koji te nisu vrijedni

Razvod Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza.

Redakcija

zadovoljna.dnevnik.hr

Nakon što se ispostavilo da 45-godišnji Alex dogovara susrete s reality zvijezdom Madison LeCroy mimo znanja svoje slavne vjerenice, krenule su i glasine o tome kako je njihova veza zbog toga pred raspadom.

Rodriguez se pokušao opravdati rekavši da gospođicu LeCroy ne poznaje, ali nije mogao pronaći opravdanje za činjenicu da je s njom potpisao ugovor o povjerljivosti. Jednostavnije rečeno, iako je uopće ne poznaje, ipak ju je zamolio da potpiše ugovor prema kojem ona više ne smije javno iznositi nikakve detalje o svom “nepostojećem” odnosu s njim.

Iako izvori tvrde kako se prekid stvarno dogodio, ali službeno još nije potvrđen jer (bivši) par mora riješiti pitanje svojih zajedničkih poslovnih projekata i ulaganja, J.Lo i A-Rod opovrgnuli su vijest o prekidu rekavši da trenutačno rade na svom odnosu.

Ni J.Lo nije imuna na ponavljanje vlastitih grešaka. Srce redovno poklanja muškarcima koji ne podnose dobro njene uspjehe.

Radili su na njemu i tokom karantinea kada su krenuli na terapiju za parove. Mislim da je to pomoglo našoj vezi, rekla je Jennifer nedavno u intervjuu za magazin Allure.

Tada nije znala ono što zna sada – da je njen vjerenik zastranio. A možda je trebala znati. U veze se ne ulazi s predumišljajem i ne treba svakog prosuđivati po starim greškama, ali kako ne preispitivati čovjeka s kojim ulazite u vezu ako znate da je serijski preljubnik?

Foto: zadovoljna.dnevnik.hr

Jennifer je sigurno imala tu informaciju. Alexa je upoznala 2005. godine na jednoj utakmici koju je gledala s tadašnjim suprugom Marcom Anthonyjem. Slavni sportista tada je bio u braku sa Cynthijom Scurtis, koja je tri godine kasnije tražila razvod i u službenim dokumentima kao razlog navela njegove brojne izvanbračne afere.

Cynthia Scurtis i Alex Rodriguez
Cynthia Scurtis tražila je razvod od Rodrigueza zbog njegovih brojnih izvanbračnih afera(Foto: Getty Images)Među najpoznatijima je bila ona s Madonnom, koju nije mogao zaboraviti ni kada je bio u vezi s glumicom Kate Hudson. Upravo ga je zato Kate naposljetku ostavila. Više sreće nije imala ni Cameron Diaz, koja je takođe pala na njega.

 

Alex Rodriguez i Cameron Diaz

Alex Rodriguez i Cameron Diaz(Foto: Profimedia)<

Nije on samo preljubnik, on je i lažov koji se svojevremeno našao usred velikog dopinškog skandala. Nakon testa koji je pokazao da uzima steroide igrač New York Yankeesa tvrdio je da je suspendovan bez razloga, da mu se podmeće i da nikad u životu nije koristio steroide.

Kada su ga tužitelji suočili s dokazima i ponudili mu imunitet u zamjenu za priznanje istine, Alex je otkrio kako je gotovo tri godine mjesečno trošio 12.000 dolara na injekcije hormona koje je kupovao od lažnog doktora Anthonyja Boscha.

Njegova reputacija nepovratno je uništena i preko noći je postao najomraženija sportska figura u SAD-u.

A onda mu je, usred jednog od brojnih pokušaja povratka pod svjetla reflektora, sreća zakucala na vrata. Jennifer ga je primijetila u jednom restoranu i prišla mu kako bi ga pozdravila. Malo smo razgovarali i onda mi je rekla: ‘Moj broj imaš, nazovi me.’ To sam i napravio čim sam te večeri došao kući, ispričao je Alex u intervjuu s Ellen.

Casper Smart i Jennifer Lopez

Casper Smart i Jennifer Lopez(Foto: Getty Images)

Nedugo prije tog susreta Jennifer je prekinula s Casperom Smartom. Osamnaest godina mlađi plesač prevario ju je već na samom početku veze, ali tada mu je sve oprostila. Kada je opet ulovljen u preljubi, odlučila mu je zauvijek reći zbogom.

Stručnjaci kažu kako bismo nakon ljubavnog kraha uvijek trebali uzeti vremena za sebe, preispitati vezu i prekid i nipošto ne srljati u novi odnos. Jennifer se nikada nije držala tog savjeta i priznala je kako prebrzo ulijeće u nove veze: Bojim se biti sama. Prva osoba koja se pojavi, s kojom imam malo hemije i koja mi pruži malo utjehe – bum, gotovo je, zajedno smo.

Savršen partner je onaj kojem neće smetati kada visoko poletite. Ako treba, stajat će i korak iza, u vašoj sjeni.

Možda je baš to razlog zbog kojeg 51-godišnja latino diva jednostavno nema sreće u ljubavi. Ponekad je za lošu vezu uistinu kriva druga osoba i njezino ponašanje, a ponekad smo djelomično krivi sami zato što odbijamo vidjeti očite znakove za uzbunu.

Draga Jennifer, dosta je više, prestani birati tipove kojima na čelu piše da su budale.

 

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Ben Affleck i Jennifer Lopez(Foto: Getty Images)

Koliko bismo puta sačuvali svoje srce od slamanja da smo vjerovali intuiciji i razumu umjesto hemiji? Da smo umjesto trenutne utjehe malo pričekali onu istinsku i dugoročnu?

Ni J.Lo nije imuna na ponavljanje vlastitih grešaka. Srce redovno poklanja muškarcima koji ne podnose dobro njene uspjehe ili onima koji njenu slavu žele iskoristiti za svoj lični boljitak i peglanje imidža.

Savršen je partner onaj kojem neće smetati kada visoko poletite. Ako treba, stajat će i korak iza, u vašoj sjeni, ponosan što napredujete i što ima sreću gledati vas kako ostvarujete svoje ciljeve.

Marc Anthony i Jennifer Lopez

Marc Anthony i Jennifer Lopez(Foto: Getty Images)

Preuzeto sa:zadovoljna.dnevnik.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije