LjudiMjestanajnovijePojave

Vedrana Rudan (71) se ponovo udaje: Rok koji mi je preostao pretvoriću u rokenrol!

Vedrana Rudan je na brak od 30 godina stavila tačku i rešila da, kako kaže , od roka koji joj je preostao napravi rokenlrol.

Korona joj je pokazala ko je njen muž i u kakvoj „sreći“ živi.

Redakcija

luftika.rs

Zajedno su po prvi put u životu provodili dvadeset i četiri sata dnevno što je na kraju rezultiralo razvodom.

“Jednog su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privezak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popizdeo je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvek je bio duhovit kad je trebalo po meni srati.

Rekla sam: ‘Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni, ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust!’

Odselio se u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj“, otkrila je Vedrana između ostalog na svom blogu, pa mnoge iznenadila onim što je usledilo.

Rudan je na svom blogu najavila i venčanje koje će se održati idućeg utorka. Za svog budućeg muža kaže da je sasvim drugi čovek.

Foto: luftika.rs

Mlađi je od nje 16 godina a zaljubili su se, kako je napisala, u jednoj prodavnici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

„Super je torba“, rekao je. Već me godinama niko ne vidi. Oduševila sam se.

„Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš, pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Kužite? Koja dobra baza. „Pa da hodamo kroz život istim korakom.“

Otišli smo kod njega kući na piće, ostalo je istorija“, otkrila je Rudan, pa najavila venčanje koje će se u utorak održati u opatijskom parku pored crkve.

„Venčaćemo se. Neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno, ni drugo, sveštenik je rekao, nema veze, platite novo zvono“, istakla je Rudan, pa se osvrnula i na kritike svojih zlobnih prijateljica koje, kako tvrdi, govore da će to biti brak iz interesa.

„Bolji je brak iz interesa nego brak bez interesa. Ja imam pare i želim da živim, on želi pare. I u meni i u njemu gori želja. Može li bolje? ‘Neće to na duge staze.’ Gadure! Znam. Sve ima rok trajanja. Ja ću rok koji mi je preostao pretvoriti u rokenrol“, pentirala je Vedrana Rudan.

Preuzeto sa: luftika.rs

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije