KulturanajnovijeZabavna Lola

Test ličnosti – Ko vam je OMILJENI LIK iz “Prijatelja” i šta to govori o vama?

Prošle su skoro dvije decenije otkako je serija „Friends“ završila sa emitovanjem, ali epizode su aktuelne i dan danas.

Radnja je tako realna i zabavna, a likovi fantastični.

Redakcija

kolektiv.me

Gledaocima je bilo lako da se poistovjete da glumcima i da se pronađu u raznim avanturama i životnim situacijama. Spremili smo za vas jedan kviz koji se ne temelji na vašem znanju popularne serije, već samo treba da izaberete omiljenog glumca, a mi ćemo vam reći nešto više o vašoj ličnosti.

Džoi

Ako vam je drag Džoi, to znači da ste u duši veliko dijete. Vi ste prirodno šarmantni i neodoljivi, i iz svake loše situacije ćete se lako izvući jednim osmijehom.

Vi ste usmjereni ka ostvarivanju svojih snova i uživate u izazovima. Vođeni ste strašću, a sa prijateljima rado dijelite svoje male pobjede. Možda poput Joey-a vi ne dijelite hranu, ali dijelite ljubav i radost!

Rejčel

Rejčel Grin je bila jedna od najsmjelijih uloga u seriji, a ako ste njen fan, to znači da cijenite sebe i da ne date da vas bilo ko omalovažava. Kada vas ljudi potcjenjuju, objasnićete im zbog čega griješe.

Veoma ste ambiciozni i karijera vam je nerijetko na prvom mjestu. Teško odustajete od zacrtanih ciljeva. I vi imate slabosti, ali to su sitnice koje vas čine jedintsvenima i neodoljivima. Osvajate ljude svojom pozitivnom energijom.

Čendler

Čendler se šali kad mu je nelagodno, pa ako vam je on najdraži, možda humor i sarkazam koristite kao odbrambeni mehanizam i za neprijatne situacije. Možda se i vi plašite vezivanja za druge osobe, a sa pravom osobom i u pravo vrijeme, savladaćete ovaj strah.

Vi ste dobar prijatelj i uvijek ćete svoje drage ljude posavjetovati i saslušati. Oni su takođe srećni što vas imaju jer ćete učiniti sve da dokažete koliko vam znače.

Monika

Ako se možete povezati sa Monikinim likom, vjerovatno ste vrlo konkurentni, nestrpljivi i izuzetno organizovani. Najvjerovatnije ste perfekcionista koji primjećuje i najsitnije detalje i uvijek se pridržavate pravila.

Ali biti „Monika“ takođe znači da ste vi ta osoba koja drži porodicu i prijatelje na okupu, uvijek organizuje okupljanja i nudi svoje mjesto za proslave, uglavnom zato što uživate da brinete o ljudima koje volite.

Ros

Ako vam se sviđa Ros, beznadežni ste romantik, spremni ste da napravite velike korake i učinite sve da se borite za svoju istinsku ljubav. Takođe ste introvert.

Potpuno ste zadovoljni samo ostajanjem kod kuće i gledanjem televizije. Često mnogo razmišljate i zadubljeni ste u svojim mislima. U životu vam je važan balans i harmonični odnosi, i u emotivnim, i u porodičnim, i u prijateljskim vezama.

Fibi 

Fibi je pomalo čudna i neodoljiva. Nekad se ponaša brutalno iskreno i svima kaže ono što joj je na umu. Ako vam se ona dopada, onda ste i vi iskreni prema svima i ne prilagođavate se društvenim normama.

Živite prema sopstvenim vrijednostima i veoma ste odani. Vjerujete svemirskoj energiji! Veoma ste lojalni i kao prijatelj i kao partner i za svoje drage ljude biste učinili sve da ih zaštitite.

Preuzeto sa: kolektiv.me

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije