Astrologijanajnovije

Pun Mjesec u Jarcu: Nezaustavljiva nakana

„You get what you focus on, so focus on what you want“.

Jelena Puhalo

Mislim da nam je svima dosta ovako ćemo-onako ćemo vremena.

Nakon dvije eklipse, još ni ne zamakle u ćošak, vrijeme je da 24.06. kada imamo pun Mjesec u Jarcu, donesemo neke značajne odluke u našim karijerama, i eventualno zgrnemo neki ozbiljan novac ako je ikako moguće.

Mjesec u Jarcu reklo bi se da su više statusni i karijerni uspjesi ili možda čak i žrtve nego neka zarada novca, ali nekon solarne eklipse u Blizancima, vrijeme je da nađemo svoj poslovni fokus i lagano se uputimo u tom smjeru.

Pun Mjesec dešava se na 3. Stepenu Jarca i Raka, zajedno sa Merkurom koji kreće direktno, Venerom koja je na ulazu u Lava i Marsom koji će nas lijepo sabotirati u kvadratu sa Uranom i opozicijom sa Saturnom.

Dakle, nešto želimo da započnemo, naročito ako se tiče posla, želimo da se osamostalimo, da uđemo u novi projekat ili da trenutno jako dobro i brzo zaradimo, ali nas nešto sabotira u tome, lagano. Onako pomalo nas frustrira.

Naročito jaka frustracija osjećaće se sve vrijeme do kraja juna mjeseca, svađe sa muškarcima i generalno probleme muškarcima, mogućnost raznih padova, vratolomija, opekotina(toga se naročito čuvajte), otkazivanja dogovora i slično.

Do 23. i  Merkurovog kretanja direktno ne vrijedi ništa ni pokretati ni popravljati ni rješavati, informacije ćemo dobiti samo ako budemo jako strpljivi i generalno period do kraja mjeseca traži izrazitu količinu strpljenja.

Na drugoj strani punog Mjeseca nalazi se Sunce u Raku, i ovdje imamo sukob ženskog i muškog principa, svađu roditelja, svako će povući na svoju stranu, muško na jednu žensko na drugu. Tako že se i u nama razvlačiti jedna i druga strana.

Iskoristite ovaj pun Mjesec da ustabilite svoj poslovni položaj, da konsolidujete svoj status, da pronađete novi projekat na kom želite raditi, ili osmislite novi način prihoda koji može uskoro krenuti u realizaciju.

Ljub ljub

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije