najnovijeZabavna Lola

Nova mini serija “Nine perfect strangers” stiže na streaming platforme – evo što sve znamo o njoj!

Od kada je Reese Witherspoon počela s praksom da knjige koje preporučuje u svom book clubu majstorski ekranizira u svojoj produkcijskoj kući (i dokazuje da je moćna sila savremene TV industrije) bilo je jasno da barem s te strane uvijek možemo očekivati neki novi naslov koji ćemo jedva čekati i od kojeg će biti teško odvojiti se.

Redakcija

buro247.hr

“Nevine laži”, “Mali požari posvuda”, sve su to serije koje kao polaznu točku imaju roman i Reese koja podržava priču i vjeruje u finalno ostvarenje, a nama su mali znak da obratimo pažnju jer se gotovo sigurno kuha nešto fantastično.

OVAJ PUT VRIJEME JE ZA SERIJU “NINE PERFECT STRANGERS” KOJA DOLAZI BAŠ U PRAVOM TRENUTKU KADA NAM JE SVIMA DOSTA SVEGA I SVE ČEŠĆE MAŠTAMO O TOME DA POBJEGNEMO U NEKU MINI UTOPIJU, I NA MJESTO GDJE ĆE SVI NAŠI PROBLEMI NESTATI I ODAKLE ĆEMO SE VRATITI PREPOROĐENI I POPRAVLJENI, ŠTO GOD TO ZAPRAVO ZNAČILO.

Nova mini serija “Nine perfect strangers” u središte priče stavlja upravo jedno takvo mjesto. “Tranquil house” je oaza u kojoj svi njeni posjetioci mogu očekivati izlječenje od svojih bolesti, prošlosti i problema. U ovoj “kući mira”, Nicole Kidman igra glavnu junakinju Mashu, koja dočekuje goste ujednačenim, mirnim glasom i govori im “učinit ćemo da budete dobro” što je na neki čudan način jednako i umirujuće i jezivo.

S dugom plavom kosom i gotovo bezizražajnim licem, Kidman je predvodnica wellness kulta, i centra u kojima stvari odlaze malo na pogrešnu stranu, i usprkos scenama mira i wellnessa koje vidimo iz trailera, imamo uvid i da će stvari postati malo komplikovanije, teže i agresivnije za mnoge od njih.

Devet savršenih stranaca se možda međusobno ne poznaje, ali zapravo uopšte nisu toliko strani jedni drugima budući da svako od njih jednako pokušava pronaći isti odgovor na pitanje može li za deset dana promijeniti život zauvijek?

Neki su tu da bi izgubili kilograme, neki da bi naprosto napravili neku promjenu u svom životu, a pojedini iz razloga koje ni sebi ne mogu priznati. Međutim, duhovna praksa, meditacija i luksuz koji sve to prati nisu dovoljni da se napravi promjena.

Potrebno je uložiti dodatni napor, a ono što niko od njih nije mogao zamisliti je koliko je i šta sve potrebno uložiti i koliko će tih deset dana zapravo biti izazovno. Ono što takođe niko nije zamišljao je da je Masha možda malo, recimo, komplikovanija ličnost nego što je to na prvi pogled djelovalo. Sve u svemu uzbuđenja, napetosti i dinamike ne nedostaje.

Osim toga što je zaplet izuzetno uzbudljiv i mogao bi postati novi ljetni favorit, serija je privukla pažnju i nevjerojatnom ekipom likova na koje smo svi instant odreagovali. Na prvom mjestu Nicole Kidman koja već neko vrijeme dokazuje da su serije trenutno njen “cup of tea” i da će, kako stvari stoje, ostati vjerna ovoj formi još neko vrijeme.

Nakon serija “Nevine laži”, “Slom”, imamo sasvim dovoljno razloga da vjerujemo da će Masha biti ozbiljno kompleksan lik. Pored nje tu su i Melissa McCarthy, Regina Hall, Michael Shannon, Luke Evans i Tiffany Boone i nestrpljivi smo da saznamo ko će od ovih likova prvi shvatiti da u “Tranquil houseu” nije sve baš tako ni lijepo ni mirno.

Premijera se očekuje 18. avgusta i jedva je čekamo!

Preuzeto sa: buro247.hr

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije