AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Horoskop kaže: Ljeto vruće i aktivno, ali sa blokadama.

Mars u Lavu kvadrat Uran u Biku opozicija Saturn u Vodoliji:

Svjedočanstvo jedne globalne tenzije

Jelena Puhalo

„The pain will leave once it has finished teaching you.“

Tenzija stvara bol. Ako je ne kanališeš…

Izvještaj iz vijesti proteklih dana: zemljotres u Crnoj Gori, tornado u Češkoj, ogromne vrućine svuda, orkanski naleti vjetra po Evropi…drvo koje je puklo ispred moje zgrade i palo na automobil na semaforu.

Opet aktivacija ovogodišnjeg kvadrata Saturna i Urana: prirodne i neprirodne nepogode.

Kako gore, tako i dolje.

I u nama pucanja, tornado, vrućina i zemljotres. Svađe, prepirke, izlazak potisnute emotivne energije, sukobi ega i sukobi koji su dugo gutani, a tiču se ego, naše ličnosti, prelaženja preko nekih stvari koje više ne želimo.

Ljeto vruće i aktivno, ali sa blokadama.

Svaki tranzitni aspekat Marsa i Saturna podsjeti me da radim na svojim blokadama. Šta bi bilo blokirano sa Marsom u Lavu sa ovim aspektima: blokirana je naša jasnost, naša iskrena potreba da zaštitimo lični integritet, tj. za vrijme ovih aspekata uviđamo koliko smo gušili sebe, koliko smo pokrivali svoj performans, talente i mogućnosti iz straha od javnog linča recimo, Lav je znak performansa i svaki kvadrati i opozicije na ovaj znak govore o radu na ovoj temi, na onome kako se i sa čim predstavljamo, kako doživljavamo recepciju drugih, recepciju svojih performansa, talenata, stila.

S obzirom da se Lav bavi ljubavlju, ovo su ozbiljni trenuci da se radi na ovoj temi. Spoljašnje blokade u vezi ukazuju obično na nečemu što treba da se radi unutra. Svađe, prepirke, nerazumijevanje znaci su da treba da radimo na komunikaciji u svojim odnosima i to prvenstveno izjašnjavajući se o onom što mi lično želimo od partnera i sebe u odnosu.

Ćutanje ovdje nikada nije dobro rješenje.

Venera je takođe ušla u Lava i sad idemo na slavljenje ljubavi opet na sedam dana kada će Venera ponoviti kvadrat i opoziciju baš ove koje sada ima Mars i opet ćemo prepeglavati teme: ljubavi, ondosa, lične vrijednosti, ljubavi prema sebi susretajući se sa raznim blokadama na tom planu.

Osjećati se izgubljeno, napušteno, usamljeno na sred neke lijepe plaže, tamo negdje duboko na Jadranu ne ide pod ruku zar ne?

Samo bez skrivanja i lažne sreće.

Ljub Ljub

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije