DogađajiKulturanajnovijeRadoznala Lola

Završen XXIII Teatar fest “Petar Kočić” 2021

Žiri u sastavu Senad Bašić (predsjednik), Dejan Projkovski i Olja Đorđević je jednoglasno donio odluku:

Redakcija

Foto: NPRS

Specijalna nagrada za mladu glumicu dodjeljuje se Bojani Milanović za ulogu Dženis Džoplin u predstavi „Ko je ubio Dženis Džoplin?“ Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada.

Specijalna nagrada za mladu glumicu dodjeljuje se Sonji Isailović za ulogu Dženis Džoplin u predstavi „Ko je ubio Dženis Džoplin?“ Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada.

Specijalna nagrada za scenografiju dodjeljuje se Vesni Popović za predstavu „Pukovnik ptica“ Gradskog pozorišta Podgorica.

Specijalna nagrada za epizodnu ulogu dodjeljuje se Branku Jankoviću za ulogu Munira u predstavi „Osama – kasaba u NJujorku“ Zvezdara teatra iz Beograda.

Nagrada za najbolju žensku ulogu, za ulogu Danice Čvorović u predstavi „Balkanski špijun“ Narodnog pozorišta u Beogradu, dodjeljuje se Neli Mihailović.

Nagrada za najbolju mušku ulogu, za ulogu Ilije Čvorovića u predstavi „Balkanski špijun“ Narodnog pozorišta u Beogradu, dodjeljuje se LJubomiru Bandoviću.

Nagrada za najbolju režiju dodjeljuje se Sonji Petrović za režiju predstave „Ko je ubio Dženis Džoplin?“ Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada.

Nagrada za najbolju predstavu dodjeljuje se predstavi „Ko je ubio Dženis Džoplin?“ Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije