AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Mlad Mjesec u Raku za sve znakove: Ponovno rođenje

Prije nekoliko dana imali smo izrazito potentan, pozitivan i nježan mlad Mjesec u Raku.

Piše: Jelena Puhalo

Foto: Canva

Svakom znaku pao je u drugu kuću. Mladi Mjesečevi su periodi novih početaka pa da vidimo šta bi bilo dobro za svaki znak da počne da radi u narednih mjesec dana:

OVAN

Onima koji imaju podznak u Ovnu ovaj Mjesec pada u četvrtu kuću. To je polje doma, kuće, porodice, duboke intim i temeljnih osjećanja. Vrijeme za vas da odlučite gdje želite da živite, da renovirate kuću ili počnete sa nekom gradnjom ili nadogradnjom, da razmislite o novom namještaju, da obnovite ili revitalizujete ili se prosto pozabavite odnosom sa jednim ili oba roditelja. Vrijeme je da se uhvatite sopstvene nježnosti i razmišljanja o istoj, o tome koliko ste dugo radili za nešto i sad je vrijeme da se malo odmorite i date sebi predah.

BIK

Bikovima, Rak je u trećoj kući. Idemo na neki kratki put, tako bi se zvao mjesec koji dolazi. Vrijeme je za razmišljanje o nekoj novoj tehničkoj spravici, poput telefona, laptopa ili nekog drugog uređaja koji bi se mogao kupiti ili nabaviti, naročito ako je stari dotrajao. Ovo je odličan period za komuniciranje, kratka putovanja, vožnju, rješavanje neke administracije, upisivanje kurseva ili polaganje vozačkog. Ako planirate odmor idealno bi bilo da idete automobilom i da se vozite od mjesta do mjesta, dakle nešto aktivnije.

BLIZANCI

Blizanci razmišljaju kako zaraditi novac. Javlja se nova prilika da se materijalno stanje poboljša. To može biti samo u začetku, ali ostanite pri ideji koju budete dobili u ovih mjesec dana. Neka određena količina novca može vam pristići u život, može biti preko nekih nekretnina ili za nekretnine, može doći pomoć od porodice ili recimo prodajom kuće. Lične vrijednosti su u pitanju. Ako dobro razmislite, koji Blizanac treba da ima samo jedan izvor prihoda u životu? Pa nijedan.

RAK

Rakovima je ovo izrazito bitan mjesec jer se sve dešava u vašoj prvoj kući koja je kuća tijela, izgleda, ličnosti i predstave. Vrijeme je za promjenu na ličnom planu koja može biti psihološka ili fizička, a često su povezane. Renoviranje sebe je najbolji način da se objasni ova pozicija. To može podrazumijvati od zarade, traženja novog posla, života, mjesta boravka, odjeće, putovanja do bilo čega. Ono što je bitno je da se donesu neke krucijale odluke narednih mjesec dana o tome kako će naredna godina izgledati za vas Rakovi.

LAV

Lavovima je mlad Mjesec u 12. kući. Vrijeme da se poizbacuje stari otpad, da se završi sa patnjama za koje ste se držali do sada, vrijeme je da ukinete energiju i poštovanje nekim ljudima kojima ste ih dosad davali. Ova kuća je kuća tajnih neprijatelja i izolacije tako da je veoma moguće da otkrijete u vašim redovima neke ljude koji nemaju najbolju namjeru prema vama, poslovnu, emotivnu ili slično. Izolacija obično govori o tome da možete dobrovoljno otići u izolaciju, dakle manje se pojavljivati svuda ili da vas neko može staviti u izolaciju usljed odbijanja koje pokazuje ka vama, uglavnom emotivnog tipa.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije