AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

Mlad Mjesec u Raku za sve znakove: Ponovno rođenje

Prije nekoliko dana imali smo izrazito potentan, pozitivan i nježan mlad Mjesec u Raku.

Piše: Jelena Puhalo

Foto: Canva

DJEVICA

Djevice očekuje mnogo druženja narednih mjesec dana. Okupljanje nekih starih prijatelja ili prosto boravljenje mnogo vremena sa društvom ili nekim socijalnim grupama je nešto što lijepo sjeda na temu ljeta. Ko nekih Djevica se već dugo kuha neka ideja, koja može biti čak u vezi sa prijateljima i organizacijom nekog posla i trebalo bi se ozbiljno baciti na nju. Njegujete svoje ideje Djevice i družite se.

VAGA

Vaga je znak koji mlad Mjesec dočekuje u poslu, poslu i poslu. Na pomolu je neki novi posao koji može mnogo Vaga rasteretiti dosta problema koje su dosad imale. Ovdje je ključno biti hrabar i ići za srcem. Poboljšanje statusa u karijeri. Više osamostaljenja, više njege prema sebi, i rad na poslovima koji mogu ostaviti više njege i vremena za sebe. Ovo je mjesec fantastičan za nove projekte, poboljšanja na poslu ili mogućnost dobijanja novih ozbiljnih projekata.

ŠKORPIJA

Deveta kuća dalekih putovanja, edukacije, učenja, inostranstva je tu! Obasjana mladim Mjesecom u Raku. Idite i samo idite daleko. Sve one Škorpije koje otputuju negdje sad, zaista će se odmoriti. Vrijeme je planiranja putovanja i neka vam naredni mjesec prođe u tome. Ako se spremate za upis neke ozbiljne škole ili kursa, ili čak ideja da vi nekome nešto predajete, sad je sjajano vrijeme da se upustite u planiranje istog. 

STRIJELAC

Ovo je mjesec transformacije za sve Strijelčeve. Dubinske. Neki intenzivni spoljašnji događaj ili triger okreće vas na duboki rad na sebi, na intenzivno proživljavanje stvarnosti, na suočavanje sa nekim akumuliranim i duboko zakopanim emocijama. Možda ćete biti suočeni sa baratanjem tuđim novcem, nasljedstvom ili slično. Velike promjene na unutrašnjem planu. Intenzivan mjesec.

JARAC

Jarčevima je intenzivirana tema partnerstva narednih mjesec dana. Jak odnos sa partnerom, poboljšanja i promjene na tom planu, jak uticaj partnera na život, njegovih odluka i svega što radi. Za one samostalne Jarčeve, može se desiti i upoznavanje nekoga ko bi eventualno bio potencijal za partnera. Ali vi ste jako spori i teški po tim pitanjima, dakle polako. Nekima koji imaju podznak u ovom znaku javlja se i potreba za izlazak u javnost, dakle stvaranje nečega što može da liči na brend što će nekad kasnije da se pretvori i u javnu profesiju.

VODOLIJA

Opet jedan znak za biznis. Novi posao, pokretanje nečeg novog, novo zaposlenje, novi porjekti, sve je to prisutno sa mladim Mjesecom u Raku za one koji imaju podznak u Vodliji. Moguća su napredovanja u poslu ili neka mogućnost za bolji položaj ili platu. Ako ne trenirate nešto sad je vrijeme da se bavite nekom fizičkom aktivnošću ili da mijenajte ishranu ukoliko osjećate da vam trenutna ne odgovara. Mnogo obaveza u narednih mjesec dana.

RIBE

Ribe su u ljubavi. Bar se nadam većina. Ovo je mjesec koji će biti obilježen zabavom, ljubavlju, plesom, mnogo aktivnosti koje podrazumijevaju umjetnost, izlaske, klubove, provode, plaže, more. Srce će od nekoga ili nečega jače da lupa. Za one Ribe koje imaju neki talenat na kom se nije mnogo radilo ili su se plašile do sada raditi, sad je vrijeme za razvijanje istog.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije