AstrologijanajnovijeNaslovna vijest

12 sunčanih naočala za svaki horoskopski znak

Sunčane naočale koje ćete obožavati!

Redakcija

Foto: Canva

OVAN

Voli biti glavna!

Kao prvi znak horoskopa, voli da bude lider i da kontroliše svaku situaciju. Vatreni znak koji obožava crvenu boju. Zaštitni kamen žene ovna je dijamant – sinonim za snagu i čistoću. Crvene naočale sa GUCCI logom sa imitacijom dijamanata savršeno će pristajati ovoj živoj vatri. 

Kliknite na fotografiju i poručite odmah!

BIK

Čvrsto stoji na zemlji

Ona je zemljani znak, blage naravi koja preferira zemljane tonove. Poput bika, glavom bez obzira brani svoja uvjerenja. Ne voli eksperimentisanje niti promjene, naročito ne sa novim modnim komadima. Preferira jednostavan i funkcionalan dizajn. Sigurnost joj je veoma bitna, a sa Chloe naočalama dobija sigurnu zaštitu očiju od sunca. Kada isproba ovaj model više neće poželjeti nijedne druge naočale. 

Kliknite na fotografiju i poručite odmah!

BLIZANAC

“U meni su dve”

Ona često mijenja raspoloženje pa daje dojam da se u njoj kriju dvije žene. Prvi utisak o ženi blizancu uglavnom je da su mile i drage, mada ispod tog paravana, krije se ona koja vrlo dobro zna da koordiniše apsolutno svime što se dešava oko nje. Poput svih vazdušnih znakova, više od svega vole promjene i novosti pa su uvijek dobro informisane o modnim trendovima. Nemirna priroda žene blizanca zbog čestih promjena raspoloženja mijenja mišljenje pa im dajemo prijedlog dva para naočala. 

Kliknite na fotografiju i poručite odmah!

RAK 

Zaštita od sunca i tuđih pogleda

Definitivno najosjećajniji znak zodijaka. Teško prihvata kritike i ne zaboravlja ih lako. Kako bi se zaštitila od drugih djeluje nedostižno pa bira komade koji joj daju “oklop” i štite je od mišljenja drugih ljudi. Crne Gucci naočale sa velikim okvirima će savršeno odgovarati takvoj misiji. 

Kliknite na fotografiju i poručite odmah!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije